Αρχική » Σχόλια » Έχει αγώνα σήμερα!

Έχει αγώνα σήμερα!

έχει αγώνα σήμερα
Έχει αγώνα σήμερα

Όλη η Ελλάδα σήμερα ζει στους ρυθμούς… Για πες; Ποιους ρυθμούς; Τι νομίζεις ότι θα έγραφα παρακάτω; Έχει αγώνα σήμερα!

Μήπως νόμιζες ότι θα σου γράψω πως ζει στους ρυθμούς της ψήφισης του 4ου Μνημονίου στην ουσία που θα σε δεσμεύσει για άλλα τόσα χρόνια και θα σε χώσει ακόμα βαθύτερα στο βούρκο;

Γελάστηκες τυχάρπαστε αναγνωστάκο! Δεν ενδιαφέρει κανέναν πλέον πόσα μνημόνια θα ψηφίσει η κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα τα καταργούσε σε μια νύχτα με μια τζίφρα.

Σήμερα έχει Ελλάδα-Τουρκία!

Όχι ποδόσφαιρο, ούτε μπάσκετ… αλλά τι σου γράφω. Λες και δε το ξέρεις!

Σήμερα έχει Ελλάδα-Τουρκία στο Survivor μωρέ! Ξεσηκωθείτε! Ακόμα να στολίσετε τα μπαλκόνια με τις γαλανόλευκες;

Σήμερα θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα ο καπετάν Ντάνος και τα αδέρφια του, εκεί στα Άγια χώματα του Άγιου Δομίνικου, Μεγάλη η χάρη του!

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ τους τελευταίους μήνες είναι πως το Survivor είναι το πιο σημαντικό γεγονός που έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια, τα χρόνια της κρίσης όπως κάποιοι λένε και εγώ δεν συμφωνώ μια που δεν είναι “κρίση” κάτι που έχει “κλείσει” 8 χρόνια ύπαρξης και δεν διαφαίνεται να αλλάζει ούτε στα επόμενα 8 σίγουρα.

Αυτό, βέβαια, το γεγονός πως το Survivor είναι ότι σημαντικότερο και έτσι αντιμετωπίζεται, είναι λογικό μια που οι πολίτες της χώρας ουδέποτε είχαν την διάθεση για κάτι περισσότερο από “χαρές και πανηγύρια”.

Το Survivor ενώνει τους Έλληνες και τους συγκεντρώνει γύρω από μια οθόνη για αυτό ετοιμαστείτε όλοι για τον σημερινό (και όχι μόνο) αγώνα! Μπύρες, πίτσες, σουβλάκια, κοακόλες και όλοι μαζί, μια γροθιά να κατατροπώσουμε τον εχθρό!

Σήμερα πιθανόν θα δούμε τους μοναδικούς Έλληνες που ενωμένοι θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν για το κοινό τους καλό. Ελπίζουμε η αγωνιστική σπίθα της επανάστασης που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο να περάσει τους ωκεανούς και να έρθει το καλοκαίρι μέχρι την Μύκονο, μαζί με τους ήρωες της Πούντα Κάνα και να μας ελευθερώσει από τα δεσμά μας.

Ας μαζευτούμε όλοι εμείς, οι παρατημένοι της ζωής, όλοι οι νικημένοι, κουρασμένοι και κατατροπωμένοι από όλους να πωρωθούμε με το Survivor. Να φωνάξουμε, να πανηγυρίσουμε ή να λυπηθούμε με τον Ντάνο, τον Μπο, το Σπαλιάρα, το Μάριο, την Ευριδίκη και τα άλλα παιδιά… Έχει αγώνα σήμερα ρε!