Διαδικτυακή πλατφόρμα Travelstaytion

Αρχική » Προϊόντα » Διαδικτυακή πλατφόρμα Travelstaytion
Διαδικτυακή πλατφόρμα Travelstaytion
Διαδικτυακή πλατφόρμα Travelstaytion

Travelstaytion

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που ήρθε για να δώσει την ιδανική λύση  σε ιδιοκτήτες που αναζητούν την πιο σύγχρονη και έξυπνη πρόταση για την αξιοποίηση του ακινήτου τους.
Σας ανήκει κάποιο ακίνητο που παραμένει άδειο και αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για την αποδοτική εκμετάλλευσή του; Φημίζεστε για την περιποίηση των καλεσμένων σας και θέλατε πάντοτε να ασχοληθείτε ενεργά με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας αλλά δεν ξέρατε πώς;

Το Travelstaytion είναι εδώ για να σας δώσει την απάντηση. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το 2012 έχει προσφέρει ήδη κατάλυμα σε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών, και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του δημιουργώντας επιπλέον εισόδημα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες!

Είσαστε ιδιοκτήτης ακινήτου;

Το φαινόμενο ενός ανοίκιαστου διαμερίσματος ή μιας αναξιοποίητης κατοικίας με τα έξοδα να συσσωρεύονται μήνα με το μήνα και να σας επιβαρύνουν είναι συνηθισμένο την εποχή της κρίσης στην χώρα μας. Δεν χρειάζεται όμως πια να σας αγχώνει, όπως και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δαπανήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας ασχολούμενοι με αγγελίες, μεσιτικά γραφεία, ενοίκια που δεν καταβάλλονται στην ώρα τους.

Ζούμε σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, όπου η ακίνητη περιουσία σας μπορεί να μετατραπεί στο άψε σβήσε σε ένα μικρό, πανέμορφο κατάλυμα, ικανοποιώντας τις ανάγκες αξιόπιστων και πιστοποιημένων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα το Travelstaytion θα φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα!

Αξιοποίηση ακινήτου Travelstaytion
Αξιοποίηση ακινήτου Travelstaytion

Εισαστε επαγγελματίας διαχειριστής ακινήτων;

Επιλέξατε και συγκεντρώσατε με ιδιαίτερο κόπο τα όμορφα ακίνητα που εκπροσωπείτε και διαχειρίζεστε, γιατί να επιβαρυνθείτε με τεράστια διαφημιστικά κόστη για την προώθησή τους, όταν υπάρχει μια ειδική online πλατφόρμα και εξειδικευμένο προσωπικό αφιερωμένο 100% σε αυτόν τον σκοπό που αναλαμβάνει να κάνει τα πάντα για εσάς;

Μέσα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του Travelstaytion:

Τα ακίνητά σας προωθούνται σε ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό, χωρίς εσείς να χρειαστεί στιγμή να ανησυχήσετε για τα διαφημιστικά κόστη. Οι κρατήσεις των καταλυμάτων γίνονται μέσω της πλατφόρμας μας με μηδενικό για εσάς κόστος, ενώ η καταχώρηση των ακινήτων και η δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού γινεται επίσης δωρεάν από την 24ωρη ομάδα υποστήριξης του Travelstaytion.

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εκεί. Με την δημιουργία του λογαριασμού σας αυτός είναι άμεσα διαθέσιμος για χρήση, ώστε να μην χάνετε επισκεψιμότητα και κρατήσεις με χρονοβόρες διαδικασίες. Μπορείτε ακόμη να συγχρονίσετε με πολλούς και έξυπνους τρόπους την διαθεσιμότητα με τις τιμές, έτσι ώστε αυτές να ανανεώνονται αυτόματα εξοικονομώντας σας ακόμη περισσότερο χρόνο, και όλα αυτά χωρίς να ανησυχείτε στιγμή για τους επισκέπτες σας, μια που είναι αξιόπιστοι και πιστοποιημένοι από την εξελιγμένη πλατφόρμα του Travelstaytion!

Με ενδιαφέρει! Πώς μπορώ να καταχωρήσω το ακίνητό μου;

Εύκολα και άμεσα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

  • Κάντε εγγραφή και ανεβάστε στον λογαριασμό σας όσα ακίνητα επιθυμείτε δωρεάν.
  • Καθορίστε την περιγραφή, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους όπως εσείς επιθυμείτε.
  • Δεχτήκατε κάποιο αίτημα; Χωρίς το Travelstaytion να σας ζητήσει καμία προμήθεια, εσείς αποφασίζετε αν θα το δεχτείτε ή όχι!

Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι… Καλές δουλειές!


Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις | Top 10