Αρχική » Προϊόντα » Η εφαρμογή Instagram Stories ενσωματώνει αναζήτηση με hashtag ή τοποθεσία

Η εφαρμογή Instagram Stories ενσωματώνει αναζήτηση με hashtag ή τοποθεσία

Η εφαρμογή Instagram Stories
Η εφαρμογή Instagram Stories

Οι εφήμερες ιστορίες της εφαρμογής Instagram Stories έρχονται στην καρτέλα Explore. Εδώ και λίγες μέρες μπορεί ο χρήστης να περιηγείται στην εφαρμογή Instagram Stories σύμφωνα με την τοποθεσία ή την ετικέτα #hashtag τους, εφόσον έχουν μοιραστεί από δημόσιο λογαριασμό. Είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που θα δείξει και θέλει να αναδείξει, την τεράστια ποσότητα φωτογραφιών και βίντεο που μοιράζονται σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα μέσω της εφαρμογής Instagram.

Το Instagram προσθέτει τελευταία συνεχώς νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά και όπως και με τα περισσότερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την εφαρμογή Instagram Stories, είναι μια ιδέα που είχε το Snapchat πρώτα.

Εφαρμογή Tik Tok: Ο απόλυτος οδηγός – Από αρχάριος σε viral

Τώρα θα δείτε νέα “δαχτυλίδια” στην κορυφή της ροής “Εξερεύνηση” που δείχνουν ιστορίες που γίνονται κοντά στη φυσική σας τοποθεσία, από άτομα που χρησιμοποιούν location stickers. . Πατώντας σε αυτό, θα δείτε δημόσιες ιστορίες που έχουν επισημανθεί με αυτήν την τοποθεσία (π.χ. “Νέα Υόρκη”). Αν θέλετε να αποκρύψετε μια μεμονωμένη ανάρτηση από την αναζήτηση, μπορείτε να μεταβείτε στη λίστα των θεατών ιστοριών και να πατήσετε “Χ” στην ιστορία.

Άρα κάθε φορά που θα θελήσετε να εξερευνήσετε ένα hashtag, το Story ring θα είναι εκεί και θα σας έχει τις καλύτερες ιστορίες που συμβαίνουν στην τοποθεσία που ψάχνετε, πάντα δηλαδή θα βλέπετε αντίστοιχα ένα story ring στο πάνω μέρος της σελίδας με τα stories που το χρησιμοποιούν.

Επίσημες πηγές από το Instagram δηλώνουν πως κάθε μέρα, πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Instagram Stories για να μοιραστούν την τοποθεσία τους καθώς και στιγμές με φίλους. Φωτογραφίες και μικρού μήκους βίντεο, τα οποία «εξαφανίζονται» μετά από ένα χρονικό διάστημα και που τώρα θα μπορούν να είναι public και να βρίσκονται με αναζήτηση.

Το Snap ανακοίνωσε την αναζήτηση στην εφαρμογή Stories στις 31 Μαρτίου σε “επιλεγμένες πόλεις” όπως είπε, αλλά αρνήθηκε να πει ποιες θα ήταν αυτές οι πόλεις. Που σημαίνει ότι οι χρήστες του Snapchat  θα δουν την αναζήτηση στην εφαρμογή Instagram Stories πριν την δουν στο Snapchat!

Tα λεγόμενα Location Stories είναι διαθέσιμα από την έκδοση 10.22 του Instagram, η οποία κυκλοφορεί ήδη για iOS και Android. Τα hashtag Stories θα είναι διαθέσιμα μέσα στις ερχόμενες μέρες.