Νέο Sherlock Coffee and more στην Ούλοφ Πάλμε

Αρχική » Σώμα & Πνεύμα » Νέο Sherlock Coffee and more στην Ούλοφ Πάλμε
Sherlock Cafe Zografou
Sherlock coffee and more στου Ζωγράφου

Ο Sherlock δεν φεύγει από την Baker Street, έτσι και το Sherlock Coffee and more δεν έφυγε από την Ούλοφ Πάλμε, μα μετά το μικρό διάστημα ανακαίνισης γύρισε δριμύτερο και έτοιμο να προσφέρει νέες συγκινήσεις και περιπέτειες.

Ο χώρος του Sherlock coffee an more παραμένει ζεστός χωρίς να γίνεται κουραστικός και αποπνικτικός. Οι χαλαρές αποχρώσεις του καφέ και του γκρι και όμορφος φωτισμός συνεχίζουν να προσφέρουν έναν χώρο ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση. Μα ο χώρος πλέον δεν είναι “μαζεμένος” μα είναι ευρύχωρος και άνετος. Χώρος ικανός να σου δώσει μια καλή εμπειρία καφέ ή ποτού, χωρίς να σε κουράσει.

Sherlock Bar Cafe
Sherlock Bar Cafe

Ο καφές Taf παραμένει, ένας «Speciality coffee» που σημαίνει υψηλότατη ποιότητα πράσινων κόκκων καφέ. Αυτοί ψήνονται με τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αρωματικοί και ποιοτικοί. Η παρασκευή του τελικού προϊόντος εξαιρετική, όπως προσφέρεται από το έμπειρο και φιλικό προσωπικό τους Sherlock.

Ο νέος και ανακαινισμένος χώρος του Sherlock θέλει να δώσει έναν δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα θέλοντας να αλλάξει την έννοια του all day bar. Στο Sherlock coffee and more θα δεις design εικόνες και λεπτομέρειες προσεγμένες των εμπνευστών του προς ανακάλυψη.

Sherlock Cafe Ουλοφ Παλμε
Sherlock Cafe στην Ούλοφ Πάλμε

Οι τιμές συνεχίζουν να είναι “τίμιες” και η εξυπηρέτηση πάντα υψηλού επιπέδου, με ευγένεια και χαμόγελο. Στο νέο Sherlock η κουλτούρα του καφέ μπλέκεται σωστά και σε υψηλό επίπεδο με την κουλτούρα του φαγητού και του brunch. Νόστιμα, χορταστικά και εμφανίσιμα πιάτα που θα θες να φωτογραφίσεις πριν φας, μα θα καταφέρεις να περιμένεις τόσο;

Για όσους βέβαια θέλουν να μάθουν περισσότερα και να νιώσουν την εμπειρία, πρέπει να επισκεφθούν το Sherlock. Εμείς θα σας δώσουμε αρκετές φωτογραφίες από το νέο χώρο παρακάτω…

Sherlock Coffee and More
Sherlock Coffee and More

Η πρώτη μπάρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαγαζί. Μεγάλη, τοποθετημένη κεντρικά και με πολύχρωμα μπουκάλια κάθε είδους τοποθετημένα μέχρι το ταβάνι. Αφιερωμένη στον καφέ και εξοπλισμένη με όλα τα high end μηχανήματα για την παρασκευή του, είναι μια γωνιά πίσω από την μπάρα.

Δείτε πως ήταν το Sherlock πριν την ανακαίνιση ΕΔΩ…