Ο Μύθος στο Γουδί

Αρχική » Σχόλια » Ο Μύθος στο Γουδί
Μύθος στο Γουδί
Μύθος στο Γουδί

Παντού υπάρχει ένας Μύθος, λέει η διαφήμιση, μα στην περίπτωση μας ο Μύθος στο Γουδί βρίσκεται. Συγκεκριμένα, στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδί (ή Γουδή κατά το νεότερο) και είναι ένα μέρος που αν βρεθείς στα πέριξ, αξίζει να επισκεφτείς.

Δεν είναι πως θα βρεις κάτι τόσο ξεχωριστό ή κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, μα η ποιότητα των προϊόντων είναι αρκετά καλή και οι τιμές ακόμα καλύτερες με το καφεδάκι να είναι στα 2,90€ μαζί με νεράκι εμφιαλωμένο και πολλές φορές κάποιο “κέρασμα”.

Ένα νεανικό, κυρίως, στέκι ο Μύθος στο Γουδί αποτελεί εδώ και 20 περίπου χρόνια την πιο σταθερή αξία στον Άγιο Θωμά και για αυτό πάντα θα δεις κόσμο να γεμίζει τα τραπεζοκαθίσματα του. Το μαγαζί διαθέτει τραπεζάκια στην πλατεία (το κατάστημα βρίσκεται απέναντι, διασχίζοντας την Παπαδιαμαντοπούλου) και μάλλον αυτό είναι το πιο “δυνατό χαρτί” του, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς και γενικότερα όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Ακόμα και το εσωτερικό του καταστήματος, όμως, έχει κάτι να “πει” με μια ζεστή διακόσμηση, ξύλινες και λίγο vintage λεπτομέρειες και μουσική.

Το προσωπικό με θετική ενέργεια και πάντα με διάθεση να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Μάλιστα, είναι αξιοπρόσεκτο και κάποιες φορές απίστευτο το πόσο γρήγορα μπορεί να έρθει η παραγγελία σου (για τον καφέ μιλώντας κυρίως), που με έχει κάνει να ρωτήσω αν τους έχουν “έτοιμους”!

Ο Μύθος στο Γουδί αποτελεί εδώ και 20 περίπου χρόνια την πιο σταθερή αξία στον Άγιο Θωμά

Ο Μύθος στο Γουδί είναι ένα στέκι για πολλούς και είναι μια επιλογή για να πάτε με την παρέα σας, από τις πρωινές ώρες για καφέ, μέχρι το βράδυ για ποτό αν βρίσκεστε κοντά στην περιοχή. ίσως να μην είναι το κατάστημα για το οποίο θα “ταξιδέψετε” για να επισκεφθείτε, αλλά δεν θα απογοητεύσει.

Μύθος στο Γουδί
Μύθος στο Γουδί

Εξαίρεση (στο θέμα της απογοήτευσης) 2-3 φορές που ήπιαμε καφέ λίγο… “διαφορετικό” σε σχέση με τον συνηθισμένο. Φαινομενικά δεν είχε αλλάξει κάτι, τα ποτήρια συνέχιζαν να γράφουν “Ipanema-Kawacom” αλλά γευστικά κάτι είχε αλλάξει. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι…

Παρόλα αυτά και σήμερα μας φιλοξένησε για μια χαλαρή συζήτηση και χαλαρές “επαγγελματικές” ιδέες και λύσεις. Ο Μύθος στο Γουδί (ή Γουδή είπαμε) βρίσκεται εκεί, έτοιμος να σε φιλοξενήσει για κάθε περίσταση… Η αίθουσα κλιματίζεται.

Ο Μύθος στο Γουδί βρίσκεται συγκεκριμένα στην Παπαδιαμαντοπούλου 118, στην πλατεία Αγίου Θωμά… Γιατί και εκεί υπάρχει ένας Μύθος (και κάποιοι Θρύλοι)!