Ρωσίδες νύφες και γνωριμίες μέσω ίντερνετ

Αρχική » Σχόλια » Ρωσίδες νύφες και γνωριμίες μέσω ίντερνετ
ρωσίδες νύφες
Νεότητα ομορφιά μόρφωση και αφοσίωση – Όλα σε ένα, για σένα… Σε ερωτεύτηκε!

Τι είναι οι Ρωσίδες νύφες; Πως εκμεταλλεύονται ανυποψίαστους άντρες που επιδιώκουν μια γνωριμία μέσω ίντερνετ; Ποιες είναι οι μέθοδοι και οι πρακτικές που χρησιμοποιούν για να εξαπατούν με επιτυχία τα θύματα τους;

Ρωσίδες και Ουκρανές κατά βάση, νέες όμορφες καλλίγραμμες γυναίκες επιστρατεύονται για αυτή την απάτη. Προσέξτε: Δεν είναι πάντα υπαρκτά πρόσωπα ή μπορεί να μην είναι καν γυναίκες.

Αφού γνωρίσουν κάποιον μέσα από μια σελίδα γνωριμιών και τον εγκλωβίσουν συναισθηματικά, ζητούν χρήματα με κάποια πρόφαση και μετά, εξαφανίζονται…Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η ‘’επιχείρηση’’. Μια επιχείρηση με πολλά εκατομμύρια κέρδη το χρόνο και αμέτρητα θύματα από πολλές χώρες παγκόσμια.

Στο Διαδίκτυο αν πληκτρολογήσει κανείς Russian brides (Ρωσίδες νύφες) σημαίνει αυτόματα συναγερμός. Με τις λέξεις αυτές κωδικοποιείται μία από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης ή scam. Έτσι αποκαλούνται οι κερδοφόρες επιχειρήσεις αυτού του είδους, και αποσπούν εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους άνδρες.

ρωσίδες νύφες - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Με την φήμη ότι οι γυναίκες από την πρώην Σοβιετική Ένωση είναι πιο παραδοσιακές, καλύτερες για σπίτι και οικογένεια

Ρωσίδες νύφες – Οι τέλειες σύζυγοι μητέρες ερωτικοί σύντροφοι

Γυναίκες που εμφανίζονται ως προερχόμενες από την πρώην Σοβιετική Ένωση (κυρίως Ρωσία & Ουκρανία) καταχωρίζουν αγγελίες για γνωριμίες μέσω ίντερνετ. Ή ακόμη και σε διεθνή πρακτορεία συνοικεσίων που λειτουργούν στο ίντερνετ. Υπάρχουν πλέον άπειρα site γνωριμιών σε κάθε χώρα για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση. Εμφανίζουν παροχές που ούτε λίγο ούτε πολύ προσφέρουν γυναίκες μέλλουσες συντρόφους κατά παραγγελία. Ότι θέλεις όπως το θέλεις, με τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση που θέλεις…

Σε πολλές περιπτώσεις οι Ρωσίδες νύφες παρουσιάζουν τον εαυτό τους με φωτογραφίες και διηγήσεις από την ζωή τους. Την μόρφωση και τις αρετές που έχουν ως άτομα αλλά παράλληλα τη φτώχεια τη μοναξιά και την εγκατάλειψη που νιώθουν. Καθώς ζουν σε μια μικρή πόλη ή χωριό και οι άντρες εκεί είναι μέθυσοι άξεστοι και καθόλου ελκυστικοί. Ότι υπάρχει μια άρρωστη μητέρα ότι είναι ορφανές από πατέρα, ότι έχουν έναν άρρωστο αδερφό.

Και το μόνο που θα ήθελαν είναι να βρουν έναν ‘’καλό’’ άντρα να της πάρει από εκεί και αυτές θα γίνουν οι καλύτερες σύζυγοι μητέρες κλπ. Για αυτόν και μόνο για αυτόν. Ότι θα του δώσουν όλη την αγάπη τους και θα του καλύψουν κάθε ανάγκη. Για πάντα… Αρκετοί άντρες μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας πιστεύουν ότι κυνηγώντας γνωριμίες μέσω ίντερνετ θα είναι αυτοί που θα βρουν ακριβώς ένα τέτοιο “κελεπούρι”.

ρωσίδες νύφες - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Με ρομαντισμό και γνήσια αγάπη μπορεί να γίνει δικιά σου για πάντα

Γνωριμίες μέσω ίντερνετ – Μα υπάρχουν τέτοιες γυναίκες;

Έτσι λοιπόν οι Ρωσίδες νύφες στις γνωριμίες μέσω ίντερνετ ξεκινούν αλληλογραφία αρχικά με email και μηνύματα. Προχωρούν σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, ανταλλάσσουν φωτογραφίες και προοδευτικά εγκλωβίζουν συναισθηματικά τον συνομιλητή τους. Αργότερα δηλώνουν ερωτευμένες και στη συνέχεια ζητούν από τον άνδρα που έχει δαγκώσει το δόλωμα να τον επισκεφθούν στην πατρίδα του.

Τον βεβαιώνουν ότι πρώτη φορά νιώθουν έτσι στην ζωή τους και ότι το μόνο που σκέφτονται είναι να βρεθούν το συντομότερο δυνατό στην αγκαλιά του. Για να γνωριστούν από κοντά και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Για να μπουν οι πρώτες βάσεις για μια ευτυχισμένη γεμάτη χαρές και απολαύσεις ζωή…

Βεβαίως το μεγάλο όπλο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλο από την εμφάνιση. Πολλοί είναι αυτοί που θαμπώνονται από την ομορφιά και τα καλλίγραμμα σώματα αυτών των γυναικών και το μόνο που θέλουν είναι να βρεθούν στο κρεβάτι μαζί τους…Να κυκλοφορούν με αυτές, να τους συνοδεύει μια τέτοια καλλονή…

ρωσίδες νύφες - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Γνωριμίες μέσω ίντερνετ με προοπτική το γάμο – Γυναίκες από την Ρωσία για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση

Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις | Dating Sites

Ρωσίδες νύφες – Και κάπως έτσι ξεκινά η απάτη

Στοχεύοντας στον ευαίσθητο ανδρικό πληθυσμό, και στη γοητεία που μπορεί να νιώσει κανείς ελκύοντας μια εντυπωσιακή νεότερη γυναίκα. Εύκολα μπορεί κάποιος να ”παραμυθιαστεί” και να πέσει στην παγίδα. Μια καλοστημένη παγίδα στο διαδίκτυο από άτομα με μεγάλη εμπειρία και ποικιλία μεθόδων.

Οι περισσότερες σκάμερ ζητούν από τον άντρα με τον οποίο συνομιλούν και δηλώνουν ερωτευμένες να τις ενισχύσει οικονομικά. Για τη βίζα ή για τη διευκόλυνση έκδοσης διαβατηρίου. Άλλες τον παρακαλούν να συνεισφέρει στην αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων. Ή διατείνονται ότι το γραφείο/site μέσω του οποίου γνωρίστηκαν απαιτεί κάποιο χρηματικό ποσό ως αμοιβή.

Η επικοινωνία σε αυτήν τη φάση διέπεται από μελοδραματικές αναφορές για τα εμπόδια που ενέσκηψαν και οι κοπέλες παρουσιάζονται ως θύματα. Καθώς δεν λείπουν οι περιπτώσεις που προφασίζονται ανάγκη για οικονομική ενίσχυση λόγω ατυχήματος, άρρωστου μέλους της οικογένειας, ή χρέη στη ρωσική μαφία.

ρωσίδες νύφες - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Για κάποιες Ρωσίδες νύφες θα είσαι ο πρώτος και ο τελευταίος άντρας στην ζωή τους – Αρκεί να το πιστέψεις και να κάνεις ότι χρειάζεται για να τις φέρεις κοντά σου

Γνωριμίες μέσω ίντερνετ – Όταν τα χρήματα σταλούν, η γυναίκα εξαφανίζεται δια παντός

Οι λογαριασμοί κλείνουν, τα τηλέφωνα δεν απαντούν πια και όλα μοιάζουν σαν να μην υπήρξε ποτέ το ειδύλλιο που στάθηκε η αρχή όλων. Στην ιστορία εμπλέκονται ενίοτε και ταξιδιωτικά γραφεία που δεν διστάζουν να στείλουν σκαναρισμένα πλαστά έγγραφα. Προκειμένου να σταλούν τα ποσά που μπορεί να ξεκινούν από 300 ευρώ και να ξεπερνούν συνολικά τις 3.000 ευρώ ανά θύμα.

Εάν κάνεις μια γνωριμία μέσω ίντερνετ, με μια γυναίκα από άλλη χώρα – Ποτέ, μα ποτέ δεν στέλνεις χρήματα! Ακόμα και αν πρόκειται για 80-100 ευρώ που μπορεί να σου ζητήσει μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Γιατί κατά 99,9% θα τα χάσεις!

Σε άλλες περιπτώσεις οι Ρωσίδες νύφες αναφέρουν ότι εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο ή στα σύνορα λόγω γραφειοκρατίας και ότι ο υπάλληλος στο τελωνείο θα κάνει τα ‘’στραβά μάτια’’ αν του δοθούν 500 ευρώ. Αλλιώς η κοπέλα κινδυνεύει να μην μπορέσει να ταξιδέψει τελικά και να χάσει και τα χαρτιά της. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται ανέφικτο να σταλεί βοήθεια άμεσα μέσω τραπέζης που απαιτεί 1-3 ημέρες προτείνεται και η λύση. Η λύση που λέγεται Western Union και που ανώνυμα ο παραλήπτης μπορεί να παραλάβει τα χρήματα από οποιοδήποτε κατάστημα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου απλά έχοντας τον κωδικό πληρωμής.

ρωσίδες νύφες
Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει μια φωτογραφία με πολλά ονόματα σε πολλές ιστοσελίδες

Ρωσίδες νύφες έτοιμες για γάμο – Γνωριμίες μέσω ίντερνετ και απογοήτευση 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δοκίμασαν τρομερή απογοήτευση, όταν σερφάροντας στο Ίντερνετ διαπίστωσαν ότι η γλυκιά Ρωσίδα με την οποία είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις, έχει μοιράσει φωτογραφίες σε πολλές ιστοσελίδες για γνωριμίες. Με διαφορετικά ονόματα ή ότι το όνομα της φίλης τους αντιστοιχεί σε άλλες φωτογραφίες.
Είναι μία μόνο από τις ιστορίες απάτης που γεμίζουν τις διαδικτυακές γειτονιές καραδοκώντας για ανυποψίαστους περαστικούς με δέλεαρ τον έρωτα.

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ κρύβουν πολλούς κινδύνους και παγίδες. Ψεύτικα προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και φωτογραφίες με σκοπό να εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους χρήστες αποσπώντας τους χρήματα ή προσωπικά δεδομένα.

Πρόσφατο είναι άλλωστε στη χώρα μας το sms της «Μαριάννας». Η οποία χρέωνε με υπέρογκα ποσά όποιον έμπαινε στη διαδικασία να απαντήσει στο μήνυμα «Σε είδα χθες στην καφετέρια. Ήσουν με έναν φίλο σου και του ζήτησα το τηλέφωνό σου. Εάν είσαι διαθέσιμος πάρε με», ενώ οι απάτες αυτού του είδους γνωρίζουν σημαντική άνθηση στη σημερινή εποχή όπου τα πάντα μεταφράζονται σε κέρδος και οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος…

ρωσίδες νύφες - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Θέλω να ζήσω μαζί σου να κάνουμε οικογένεια, να σε αγαπώ και να σε φροντίζω

Ρωσίδες νύφες – Μια καλοστημένη παγίδα στο ίντερνετ

Η απάτη με τον κωδικό Russian bride (Ρωσίδα νύφη) είναι τόσο διαδεδομένη στα διαδικτυακά μονοπάτια, που αρκετές ιστοσελίδες έχουν ως αποκλειστικό περιεχόμενό τους τη δημοσίευση της… μαύρης λίστας των πιο επικίνδυνων γυναικών. Ανάμεσά τους μπορεί κανείς να βρει δεκάδες φωτογραφίες γυναικών που βγάζουν τα προς το ζην(και όχι μόνο) με την εν λόγω τακτική.

Δίπλα από κάθε φωτογραφία αναφέρονται το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποίησε η κοπέλα. Ενώ διατίθενται και σχόλια από άνδρες που έπεσαν στην παγίδα της, καθώς και ο βαθμός… επικινδυνότητας ανά περίπτωση: «Ναταλία Αμπρόμοβα – Νατάσσα», γράφει μια από τις καταχωρίσεις.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα στέλνει λεπτομέρειες από το διαβατήριο και τη βίζα της. Αφού ανταλλάξει μαζί σας για κάποιο διάστημα μηνύματα, λέει ότι θα έρθει να σας επισκεφθεί στη χώρα σας και στέλνει σκαναρισμένο αντίγραφο του εισιτηρίου. Η απάτη ξεκινά όταν σας ζητά να της ταχυδρομήσετε 600 δολάρια, προκειμένου να της επιτραπεί να φύγει από την Ρωσία και συγκεκριμένα από την Αγία Πετρούπολη. Τα χρήματα αποστέλλονται μέσω της Western Union και αμέσως μετά η Ναταλία εξαφανίζεται». 

Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι υπόλοιπες αναφορές: «Ιρίνα Αντάμοβα. Είναι υπαρκτό πρόσωπο και ζει στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Ισχυρίζεται ότι εργάζεται ως γιατρός σε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο της περιοχής. Στην πραγματικότητα ζει κερδίζοντας χρήματα από ξένους άνδρες. Κάποιες φορές τα ζητά, επειδή, όπως λέει, η σύνδεση με το Ίντερνετ είναι ακριβή, άλλοτε για βίζα και εισιτήρια προκειμένου να σας επισκεφθεί στην πατρίδα σας. Συνήθως προσελκύει τα θύματά της καταχωρίζοντας αγγελία σε διεθνή διαδικτυακά γραφεία γνωριμιών». 

Γνωριμία μέσω ίντερνετ και Ρωσίδες νύφες… Από την Καλιφόρνια

Ζευγάρι είχε μαζέψει 1 εκατομμύριο δολάρια!

Η ηλεκτρονική απάτη με τις Ρωσίδες νύφες αποτελεί μια βαριά βιομηχανία που στα γρανάζια της στήνεται χορός εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν από λίγα χρόνια συνελήφθη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ο 40χρονος Ρόμπερτ ΜακΚόι. Ο οποίος καταχώριζε αγγελίες στο America Online και στο www. match.com παριστάνοντας μια μοναχική και βασανισμένη Ρωσίδα που αναζητούσε τη συντροφιά ενός ευαίσθητου άνδρα. Μια online γνωριμία για ένα νέο ξεκίνημα έτοιμη να δώσει όλη την αγάπη της και την στοργή σε έναν άντρα που θα την πλησίαζε διαδικτυακά…

Με τη βοήθεια της Ρωσίδας συζύγου του, η οποία συνομιλούσε δια τηλεφώνου με τα θύματα. Προκειμένου να κρατά άσβεστο το ενδιαφέρον τους, κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Όταν οι αρχές τον συνέλαβαν, εντόπισαν 352 θύματά του, από τα οποία το ζευγάρι είχε εισόδημα 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Ενώ όπως εκτιμήθηκε, ο αριθμός των ανδρών που είχαν πέσει στην παγίδα ήταν αισθητά μεγαλύτερος όταν ανέκυψαν και νέα στοιχεία.

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ σαφώς είναι ένας σύγχρονος και εύκολος τρόπος για επικοινωνία αλλά θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός. Αν είναι άντρας να θυμάται την παγίδα που στήνουν με όλο και εξελισσόμενη μέθοδο οι Ρωσίδες νύφες. Αν είναι γυναίκα να είναι πολύ προσεκτική όσον αφορά το Sexting.

ρωσίδες νύφες
Ρωσίδες νύφες για γάμο και γνωριμίες μέσω ίντερνετ

Διαβάστε επίσης: Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις | Dating Sites

Διαβάστε επίσης: Θύματα Sexting – Αυξάνονται και χρειάζεται προσοχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.