Αρχική » Σχόλια » Ρωσίδες ”νύφες”, γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία έτοιμες για γάμο – Μια καλοστημένη απάτη

Ρωσίδες ”νύφες”, γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία έτοιμες για γάμο – Μια καλοστημένη απάτη

Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα
Νεότητα ομορφιά μόρφωση και αφοσίωση – Όλα σε ένα, για σένα… Σε ερωτεύτηκε!

Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα – είναι μια συχνή διαφήμιση. Πως εκμεταλλεύονται ανυποψίαστους άντρες που επιδιώκουν μια γνωριμία μέσω ίντερνετ; Ποιες είναι οι μέθοδοι και οι πρακτικές που χρησιμοποιούν για να εξαπατούν με επιτυχία τα θύματα τους;

Από Ρωσία και Ουκρανία κατά βάση, νέες όμορφες καλλίγραμμες γυναίκες επιστρατεύονται για αυτή την απάτη. Προσέξτε: Δεν είναι πάντα υπαρκτά πρόσωπα ή μπορεί να μην είναι καν γυναίκες.

Αφού γνωρίσουν κάποιον μέσα από μια σελίδα γνωριμιών και τον εγκλωβίσουν συναισθηματικά, ζητούν χρήματα με κάποια πρόφαση και μετά, εξαφανίζονται…Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η ‘’επιχείρηση’’. Μια επιχείρηση με πολλά εκατομμύρια κέρδη το χρόνο και αμέτρητα θύματα άντρες από πολλές χώρες παγκόσμια.

Στο Διαδίκτυο αν πληκτρολογήσει κανείς Russian brides (Ρωσίδες νύφες) σημαίνει αυτόματα συναγερμός. Με τις λέξεις αυτές κωδικοποιείται μία από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης ή scam. Έτσι αποκαλούνται οι κερδοφόρες επιχειρήσεις αυτού του είδους, και αποσπούν εκατομμύρια ευρώ/δολάρια από ανυποψίαστους άνδρες.

Γυναίκες από την Ουκρανία - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Με την φήμη ότι οι γυναίκες από την πρώην Σοβιετική Ένωση είναι πιο παραδοσιακές, καλύτερες για σπίτι και οικογένεια οι υποψήφιες νύφες από την Ρωσία και την Ουκρανία μονοπωλούν το ενδιαφέρον μια μεγάλης μερίδας αντρών στην Ευρώπη και παγκόσμια

Ρωσίδες νύφες – Οι τέλειες σύζυγοι μητέρες ερωτικοί σύντροφοι

Γυναίκες που εμφανίζονται ως προερχόμενες από την πρώην Σοβιετική Ένωση (κυρίως Ρωσία & Ουκρανία) καταχωρίζουν αγγελίες για γνωριμίες μέσω ίντερνετ. Ή ακόμη και σε διεθνή πρακτορεία συνοικεσίων που λειτουργούν στο ίντερνετ.

Υπάρχουν πλέον άπειρες εφαρμογές και ιστοσελίδες σε κάθε χώρα για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση. Εμφανίζουν ειδικές πλήρεις παροχές που ούτε λίγο ούτε πολύ προσφέρουν γυναίκες μέλλουσες συντρόφους, κατά παραγγελία! Ότι θέλεις όπως το θέλεις, με τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση που θέλεις…

Σε πολλές περιπτώσεις οι Ρωσίδες νύφες παρουσιάζουν τον εαυτό τους με φωτογραφίες και διηγήσεις από την ζωή τους. Την μόρφωση και τις αρετές που έχουν ως άτομα αλλά παράλληλα τη φτώχεια τη μοναξιά και την εγκατάλειψη που νιώθουν. Καθώς ζουν σε μια μικρή πόλη ή χωριό και οι άντρες εκεί είναι μέθυσοι άξεστοι και καθόλου ελκυστικοί. Ότι υπάρχει μια άρρωστη μητέρα ότι είναι ορφανές από πατέρα, ότι έχουν έναν άρρωστο ή ανάπηρο αδερφό.

Και το μόνο που θα ήθελαν είναι να βρουν έναν ‘’καλό’’ άντρα να τις πάρει από εκεί και αυτές θα γίνουν για αυτόν οι καλύτερες σύζυγοι μητέρες κλπ. Για αυτόν και μόνο για αυτόν. Ότι θα του δώσουν όλη την αγάπη τους και θα του καλύψουν κάθε ανάγκη. Για πάντα…

Αρκετοί άντρες μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας πιστεύουν ότι κυνηγώντας γνωριμίες μέσω ίντερνετ με γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία θα είναι αυτοί που θα βρουν ακριβώς ένα τέτοιο “κελεπούρι”…

ρωσίδες νύφες για γάμο στην Ελλάδα
Με ρομαντισμό και γνήσια αγάπη μπορεί να γίνει δικιά σου για πάντα

Ουκρανές & Ρωσίδες για γάμο – Μα υπάρχουν τέτοιες γυναίκες;

Έτσι λοιπόν οι Ρωσίδες νύφες στις γνωριμίες μέσω ίντερνετ ξεκινούν αλληλογραφία αρχικά με email και μηνύματα. Προχωρούν σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, ανταλλάσσουν φωτογραφίες και προοδευτικά εγκλωβίζουν συναισθηματικά τον συνομιλητή τους. Αργότερα δηλώνουν ερωτευμένες και στη συνέχεια ζητούν από τον άνδρα που έχει δαγκώσει το δόλωμα να τον επισκεφθούν στην πατρίδα του.

Τον βεβαιώνουν ότι πρώτη φορά νιώθουν έτσι στην ζωή τους και ότι το μόνο που σκέφτονται είναι να βρεθούν το συντομότερο δυνατό στην αγκαλιά του. Για να γνωριστούν από κοντά και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Για να μπουν οι πρώτες βάσεις για μια ευτυχισμένη γεμάτη χαρές και απολαύσεις ευτυχισμένη ζωή…

Βεβαίως το μεγάλο όπλο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλο από την εμφάνιση. Πολλοί είναι αυτοί που θαμπώνονται από την ομορφιά και τα καλλίγραμμα σώματα αυτών των γυναικών και το μόνο που θέλουν είναι να βρεθούν στο κρεβάτι μαζί τους…Να κυκλοφορούν με αυτές, να τους συνοδεύει μια τέτοια καλλονή…

γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία για γάμο
Πανέμορφες Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα – Κατά παραγγελία για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση

Ρωσίδες νύφες – Και κάπως έτσι ξεκινά η απάτη

Στοχεύοντας στον ευαίσθητο ανδρικό πληθυσμό, και στη γοητεία που μπορεί να νιώσει κανείς ελκύοντας μια εντυπωσιακή νεότερη γυναίκα. Εύκολα μπορεί κάποιος να ”παραμυθιαστεί” και να πέσει στην παγίδα. Μια καλοστημένη παγίδα στο διαδίκτυο από άτομα με μεγάλη εμπειρία και ποικιλία μεθόδων.

Οι περισσότερες σκάμερ ζητούν από τον άντρα με τον οποίο συνομιλούν και δηλώνουν ερωτευμένες να τις ενισχύσει οικονομικά. Για τη βίζα ή για τη διευκόλυνση έκδοσης διαβατηρίου. Άλλες τον παρακαλούν να συνεισφέρει στην αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων. Ή διατείνονται ότι το γραφείο/site μέσω του οποίου γνωρίστηκαν απαιτεί κάποιο χρηματικό ποσό ως αμοιβή…

Η επικοινωνία σε αυτήν τη φάση διέπεται από μελοδραματικές αναφορές για τα εμπόδια που ενέσκηψαν και οι κοπέλες παρουσιάζονται ως θύματα. Καθώς δεν λείπουν οι περιπτώσεις που προφασίζονται ανάγκη για οικονομική ενίσχυση λόγω ατυχήματος, άρρωστου μέλους της οικογένειας, ή χρέη στη ρωσική μαφία…

Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα - γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Για κάποιες νεαρές γυναίκες από την Ρωσία θα είσαι ο πρώτος και ο τελευταίος άντρας στην ζωή τους! – Αρκεί να το πιστέψεις και να κάνεις ότι χρειάζεται για να τις φέρεις κοντά σου…

Ρωσίδες νύφες για γάμο – Όταν τα χρήματα σταλούν, η γυναίκα εξαφανίζεται δια παντός

Οι λογαριασμοί κλείνουν, τα τηλέφωνα δεν απαντούν πια και όλα μοιάζουν σαν να μην υπήρξε ποτέ το ειδύλλιο που στάθηκε η αρχή όλων. Στην ιστορία εμπλέκονται ενίοτε και ταξιδιωτικά γραφεία που δεν διστάζουν να στείλουν σκαναρισμένα πλαστά έγγραφα. Προκειμένου να σταλούν τα ποσά που μπορεί να ξεκινούν από 300 ευρώ και να ξεπερνούν συνολικά τις 3.000 ευρώ ανά θύμα.

  • Εάν κάνεις μια γνωριμία μέσω ίντερνετ, με μια γυναίκα από άλλη χώρα: Ποτέ, μα ποτέ δεν στέλνεις χρήματα! Ακόμα και αν πρόκειται για μικρό ποσό που μπορεί να σου ζητήσει μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Γιατί κατά 99,9% θα τα χάσεις!

Σε άλλες περιπτώσεις οι πανέμορφες κοπέλες από την Ρωσία / Ουκρανία αναφέρουν ότι εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο ή στα σύνορα λόγω γραφειοκρατίας και ότι ο υπάλληλος στο τελωνείο θα κάνει τα ‘’στραβά μάτια’’ αν του δοθούν κάποια χρήματα. Αλλιώς η κοπέλα κινδυνεύει να μην μπορέσει να ταξιδέψει τελικά και να χάσει και τα χαρτιά της.

Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται ανέφικτο να σταλεί βοήθεια άμεσα μέσω τραπέζης που απαιτεί 1-3 ημέρες προτείνεται και η λύση. Η λύση που λέγεται WU και που ανώνυμα ο παραλήπτης μπορεί να παραλάβει τα χρήματα από οποιοδήποτε κατάστημα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου απλά έχοντας τον κωδικό πληρωμής.

Ρωσίδες και Ουκρανέζες νύφες για γάμο
Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει μια φωτογραφία με πολλά ονόματα σε πολλές ιστοσελίδες

Ρωσίδες νύφες έτοιμες για γάμο – Γνωριμίες μέσω ίντερνετ και απογοήτευση 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δοκίμασαν τρομερή απογοήτευση, όταν σερφάροντας στο Ίντερνετ διαπίστωσαν ότι η γλυκιά Ρωσίδα με την οποία είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις, έχει μοιράσει φωτογραφίες σε πολλές ιστοσελίδες για γνωριμίες. Με διαφορετικά ονόματα ή ότι το όνομα της φίλης τους αντιστοιχεί σε άλλες φωτογραφίες.

Είναι μία μόνο από τις ιστορίες απάτης που γεμίζουν τις διαδικτυακές γειτονιές καραδοκώντας για ανυποψίαστους περαστικούς με δέλεαρ τον έρωτα.

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ κρύβουν πολλούς κινδύνους και παγίδες. Ψεύτικα προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και φωτογραφίες με σκοπό να εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους χρήστες αποσπώντας τους χρήματα ή προσωπικά δεδομένα.

Πρόσφατο είναι άλλωστε στη χώρα μας το sms της «Μαριάννας». Η οποία χρέωνε με υπέρογκα ποσά όποιον έμπαινε στη διαδικασία να απαντήσει στο μήνυμα «Σε είδα χθες στην καφετέρια. Ήσουν με έναν φίλο σου και του ζήτησα το τηλέφωνό σου. Εάν είσαι διαθέσιμος πάρε με». Ενώ οι απάτες αυτού του είδους γνωρίζουν σημαντική άνθηση στη σημερινή εποχή όπου τα πάντα μεταφράζονται σε κέρδος και οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

ουκρανές και Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα
Θέλω να ζήσω μαζί σου να κάνουμε οικογένεια, να σε αγαπώ και να σε φροντίζω

Ρωσίδες για γάμο – Μια καλοστημένη παγίδα μια από τις μεγαλύτερες απάτες στο ίντερνετ

Η απάτη με τον κωδικό Russian bride (Ρωσίδα νύφη) είναι τόσο διαδεδομένη στα διαδικτυακά μονοπάτια. Αρκετές ιστοσελίδες έχουν ως αποκλειστικό περιεχόμενό τους τη δημοσίευση της… μαύρης λίστας των πιο επικίνδυνων γυναικών. Ανάμεσά τους μπορεί κανείς να βρει δεκάδες φωτογραφίες γυναικών που βγάζουν τα προς το ζην(και όχι μόνο) με την εν λόγω τακτική.

Δίπλα από κάθε φωτογραφία αναφέρονται το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποίησε η κοπέλα. Ενώ διατίθενται και σχόλια από άνδρες που έπεσαν στην παγίδα της, καθώς και ο βαθμός… επικινδυνότητας ανά περίπτωση: «Ναταλία Αμπρόμοβα – Νατάσσα», γράφει μια από τις καταχωρίσεις.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα στέλνει λεπτομέρειες από το διαβατήριο και τη βίζα της. Αφού ανταλλάξει μαζί σας για κάποιο διάστημα μηνύματα, λέει ότι θα έρθει να σας επισκεφθεί στη χώρα σας και στέλνει σκαναρισμένο αντίγραφο του εισιτηρίου.

Η απάτη ξεκινά όταν σας ζητά να της ταχυδρομήσετε 600 δολάρια, προκειμένου να της επιτραπεί να φύγει από την Ρωσία και συγκεκριμένα από την Αγία Πετρούπολη. Τα χρήματα αποστέλλονται μέσω της WU και αμέσως μετά η Ναταλία εξαφανίζεται». 

Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι υπόλοιπες αναφορές: «Ιρίνα Αντάμοβα. Είναι υπαρκτό πρόσωπο και ζει στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Ισχυρίζεται ότι εργάζεται ως γιατρός σε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο της περιοχής. Στην πραγματικότητα ζει κερδίζοντας χρήματα από ξένους άνδρες.

Κάποιες φορές τα ζητά, επειδή, όπως λέει, η σύνδεση με το Ίντερνετ είναι ακριβή. Άλλοτε για βίζα και εισιτήρια προκειμένου να σας επισκεφθεί στην πατρίδα σας. Συνήθως προσελκύει τα θύματά της καταχωρίζοντας αγγελία σε διεθνή διαδικτυακά γραφεία γνωριμιών». 

γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία για γάμο
Γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία για γάμο – Παγκόσμια απήχηση

Ρωσίδες νύφες… Από την Καλιφόρνια

Ζευγάρι είχε μαζέψει 1 εκατομμύριο δολάρια!

Η ηλεκτρονική απάτη με τις Ρωσίδες για γάμο αποτελεί μια βαριά βιομηχανία που στα γρανάζια της στήνεται χορός εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν από λίγα χρόνια συνελήφθη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ο 40χρονος Ρόμπερτ ΜακΚόι.

Ο οποίος καταχώριζε αγγελίες στο America Online και στο match παριστάνοντας μια μοναχική και βασανισμένη Ρωσίδα που αναζητούσε τη συντροφιά ενός ευαίσθητου άνδρα. Μια online γνωριμία για ένα νέο ξεκίνημα έτοιμη να δώσει όλη την αγάπη της και την στοργή σε έναν άντρα που θα την πλησίαζε διαδικτυακά…

Με τη βοήθεια της Ρωσίδας συζύγου του, η οποία συνομιλούσε δια τηλεφώνου με τα θύματα. Προκειμένου να κρατά άσβεστο το ενδιαφέρον τους, κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά.

Όταν οι αρχές τον συνέλαβαν, εντόπισαν 352 θύματά του, από τα οποία το ζευγάρι είχε εισόδημα 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Ενώ όπως εκτιμήθηκε, ο αριθμός των ανδρών που είχαν πέσει στην παγίδα ήταν αισθητά μεγαλύτερος όταν ανέκυψαν και νέα στοιχεία.

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ σαφώς είναι ένας σύγχρονος και εύκολος τρόπος για επικοινωνία αλλά θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός. Αν είσαι άντρας να θυμάσαι την παγίδα που στήνουν με όλο και εξελισσόμενη μέθοδο οι λεγόμενες, ”Ρωσίδες νύφες”.

Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έφερε στο προσκήνιο αυτό το θέμα καθώς πολλοί άντρες και γυναίκες σκέφτονται να προχωρήσουν σε ανάλογα βήματα είτε γάμου είτε απλής γνωριμίας. Πολλοί άντρες από ευρωπαϊκές χώρες και αλλού ενδιαφέρονται για γυναίκες από την Ουκρανία. Σε κάθε περίπτωση οι παγίδες είναι ακόμα υπαρκτές και οι απάτες είναι αυτό που επιδιώκουν ακόμη περισσότερο σήμερα κάποιοι επιτήδειοι του χώρου.

Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα
Ρωσίδες για γάμο στην Ελλάδα και γνωριμίες μέσω ίντερνετ
Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τop 10 εφαρμογές – Συμβουλές και κίνδυνοι

Γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία για γάμο στην Ελλάδα

4 σκέψεις για το “Ρωσίδες ”νύφες”, γυναίκες από την Ρωσία και την Ουκρανία έτοιμες για γάμο – Μια καλοστημένη απάτη”

  1. Ανώνυμος

    Αναζητώ την μέλλουσα συζυγο μου. Είμαι καταστηματαρχης στη Σπάρτη με Μ.Β.Α..τηλ.2731024510 Λεωνιδας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *