Αρχική » Προϊόντα » Εφαρμογή Meitu για Selfies

Εφαρμογή Meitu για Selfies

Εφαρμογή Meitu για Selfies
Εφαρμογή Meitu για Selfies

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή Meitu για Selfies που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Κίνα. Ήδη αριθμεί περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες. Εσείς την γνωρίζετε;

Λέγεται ότι οι μισές φωτογραφίες από αυτές που διανεμήθηκαν στα κινεζικά Social Media τον περασμένο Ιούνιο είχαν επεξεργασθεί με Meitu app στο Android.

Τι κάνει όμως την Meitu τόσο ελκυστική και τόσο διαφορετική;

Οι δημιουργοί της απαντούν: “Ομορφαίνει τους ανθρώπους”!

Εφαρμογές όπως το Instagram & Retrica έχουν από καιρό τη δυνατότητα να εφαρμόσουν κολακευτικά φίλτρα και να αφαιρέσουν σημάδια πόρους σκιές και γενικά ατέλειες από ένα πρόσωπο.

Η εφαρμογή Meitu όμως πηγαίνει αρκετά βήματα πιο πέρα.

Παρέχει την δυνατότητα επεξεργασίας. Τα μάγουλα μπορούν να τεντωθούν να φουσκώσουν ή να ξεφουσκώσουν. Το πηγούνι μπορεί να αλλάξει σχήμα. Τα μάτια μπορεί να έχουν ένα περίγραμμα ή να τους αφαιρεθεί ένα περίγραμμα και πολλά άλλα βελτιώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την τελική εικόνα.

Εφαρμογή Meitu για Selfies
Επεξεργασία με εφαρμογή Meitu για Selfies

Οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι αναφέρουν ότι νιώθουν πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση βλέποντας μια όμορφη φωτογραφία του εαυτού τους. Και ενδιαφέρονται να μοιράζονται όμορφες φωτογραφίες τους με τους φίλους τους.

Ένας άλλος σημαντικός τομέας είναι η φωτογραφία και σε κάποιο βιογραφικό που στέλνεται για αναζήτηση εργασίας. Και εκεί επίσης ο ενδιαφερόμενος θέλει να δώσει την καλύτερη δυνατή εντύπωση.

Η Gary Ngan, είναι επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Meitu. Αναφέρει ότι η εταιρεία της προσφέρει μια ποικιλία από εφαρμογές εν μέρει επειδή οι χρήστες έχουν μια προσωπική ιδέα για το τι είναι όμορφο.

“Πρέπει να διευρύνουμε τον όρο ομορφιά», είπε. «Δεν πρόκειται μόνο για ένα πρότυπο ομορφιάς. Είναι για να κάνει εσάς (τους χρήστες) πιο ευτυχισμένους.”

Είπε ότι η εταιρεία βοηθά τους χρήστες της να γίνουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και έτσι τους βοηθάει να «γίνει πιο όμορφη και η πραγματική τους ζωή.”

Ίσως κάποιος είπε βλέποντας τον εαυτό του πιο όμορφο στην selfie του κινητού του, υποκινηθεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Να τρέφεται πιο υγιεινά να αθλείται τακτικά κλπ προκειμένου να βελτιώσει πραγματικά την εμφάνιση του…

Τέλος είπε ότι στις μέρες μας η ομορφιά είναι συνώνυμη με την ευτυχία και γενικά οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι όταν είναι πιο όμορφοι.

Εσείς έχετε δοκιμάσει την εφαρμογή Meitu για Selfies?

Αν όχι, μπορείτε να την βρείτε εδώ για Android και για iOS.