Αρχική » Photos & Videos » Νέοι Έλληνες καλλιτέχνες & Συγκροτήματα

Νέοι Έλληνες καλλιτέχνες & Συγκροτήματα

 

νέοι έλληνες καλλιτέχνες

Νέοι Έλληνες καλλιτέχνες υπάρχουν προφανώς χιλιάδες και δημιουργούνται συνεχώς και καινούριοι παντού στην χώρα. Και προφανώς δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε ή να τους συναντήσουμε όλους. 

Σκεφτήκαμε όμως να φτιάξουμε ένα θέμα στο οποίο να συγκεντρώσουμε όλους αυτούς τους νέους καλλιτέχνες που εμείς συναντήσαμε τυχαία και τους βιντεοσκοπήσαμε.

Δεν είναι η δουλειά μας αυτή, δεν ασχολούμαστε με το αντικείμενο, δεν βγήκαμε να ψάξουμε ή να ρωτήσουμε που βρίσκονται νέοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Απλά έτυχε σε κάποια βόλτα στο κέντρο, σε κάποια εκδήλωση όπως ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Μερικές φορές αυτό συνέβη σε έναν απλό περίπατο, έτυχε να δούμε κάποιον βγάλαμε το κινητό και τραβήξαμε ένα βίντεο. Καλλιτέχνες που κατά βάση παίζουν μουσική στο δρόμο, σε κάποιο πάρκο, πλατεία κλπ…

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει κατ΄ανάγκην ότι αυτοί οι νέοι καλλιτέχνες είναι αποκλειστικά μουσικοί του δρόμου. Απλά εμείς εκεί τους συναντήσαμε τυχαία να παίζουν μουσική σε εξωτερικούς χώρους.

Θα έχουμε εδώ τα link όλων των δημοσιεύσεων που κάναμε εδώ για αυτούς, και θα προσθέσουμε και όποια άλλα πιθανώς υπάρξουν στο μέλλον.

Η κατάταξη θα είναι με χρονική σειρά, δηλαδή πρώτο στη λίστα μας το πιο παλιό και τελευταίο το νεότερο με την σειρά που αυτά έγιναν.

Εάν κάποιος από αυτούς τους νέους καλλιτέχνες θέλει να προσθέσουμε κάτι ως πληροφορία ή ένα καινούριο αρχείο ενδεχομένως, μπορεί να μας το ζητήσει. Όπως και οποιοσδήποτε άλλος καλλιτέχνης / μουσικός / συγκρότημα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. Υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες πραγματικά ταλαντούχοι και η ευχή μας είναι όλοι να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση gsokgreece@gmail.com

Νέοι Έλληνες καλλιτέχνες & Συγκροτήματα


1. DeeJay Nic The Band

dj nic


2. Η Ελληνική μπάντα no reception

no reception

3. Quilombo, ο ρυθμός της πόλης

quilompo

4. Η Αγγλόφωνη Ελληνική μπάντα Skinner Box

skinner box

5. Χαρμάν

νέοι καλλιτέχνες


6. Sidorela και Ιωακείμ Ασλανίδης

νέοι καλλιτέχνες


7. Μουσικό συγκρότημα Αζάτι

μουσικό συγκρότημα αζάτι

8. Half Gramme Of Soma

Half Gramme Of Soma magnetar