Αρχική » Σώμα & Πνεύμα » Περπάτημα το χειμώνα – Απαραίτητα αξεσουάρ για περπάτημα στο κρύο

Περπάτημα το χειμώνα – Απαραίτητα αξεσουάρ για περπάτημα στο κρύο

Συνεχίστε το περπάτημα και το χειμώνα
Συνεχίστε το περπάτημα και το χειμώνα

Περπάτημα το χειμώνα με κρύο; Χοντρές κάλτσες, ζακέτες, fleece, μπουφάν και στρώματα από ρούχα. Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου. Άργησε, αλλά έφτασε… Αλλά ενώ το χειμωνιάτικο ντύσιμο μπορεί να σας δημιουργεί θαλπωρή και ζεστά συναισθήματα, μόλις αρχίσετε να κινείστε θα ιδροκοπάτε ή θα κρυώνετε. Γιατί πρέπει να κινείστε και πρέπει να συνεχίσετε να περπατάτε και το χειμώνα.

Περπάτημα το χειμώνα

Πως με έξυπνες επιλογές θα καταφέρετε να μείνετε και ζεστοί και fit. Ευτυχώς, η επιλογή των σωστών καπέλων, γαντιών, ρούχων και αξεσουάρ δεν χρειάζεται να μένει στην τύχη. Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις καλύτερες επιλογές για τις ημέρες που το κρύο κάνει αισθητή την παρουσία του. Επιλογές που θα σας κρατούν ζεστούς χωρίς να σας υπερθερμαίνουν τις ώρες που θέλετε να περπατήσετε.

Παρακάτω, μερικά αξεσουάρ για το χειμωνιάτικο περίπατο σας. Επιλογές προσεγμένες και ποιοτικές που θα κάνουν το περπάτημα το χειμώνα ευχάριστο και θα σας κρατήσουν στο πρόγραμμα μέχρι να έρθει η άνοιξη ξανά.

Κασκόλ – Περιλαίμιο

Τα περιλαίμια κασκόλ ή λαιμουδιέρες, δεν είναι μόνο για τις πλαγιές και τις βουνοκορφές. Μπορούν να σας προστατεύσουν από το κρύο που κάνουν τον περίπατο σας οδυνηρό. Επίσης, μπορούν να αποτρέψουν ψύξεις και κρυοπαγήματα από τον άνεμο. Παρακάτω μερικές προτάσεις με ελαφριά και ζεστά προστατευτικά. Απωθούν χιόνι και βροχή, διατηρώντας σας στεγνό και άνετο. Επίσης, αναπνέουν και αποροφούν αρκετά, που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα θα περπατήσετε ή θα τρέξετε, θα σας κρατήσουν στεγνούς.

Nike Fleece Neck Warmer 

Buff Original Skull Rider Warmer

Buff Comic Pop Power

The North Face Windwall Neck Gaiter

Περπάτημα το χειμώνα
Περπάτημα το χειμώνα

Σκούφος

Είτε περπατάτε για γυμναστική είτε περπατάτε για να βγάλετε βόλτα το σκυλί σας, αυτό το αξεσουάρ βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας του σώματος σας και κρατάει το κεφάλι και τα αυτιά σας ξηρά και ζεστά. Ταιριάζει απόλυτα σε μια κρύα μέρα του χειμώνα, αλλά είναι αρκετά κομψό για να ταιριάξει σε οποιαδήποτε περίσταση και εμφάνιση.

Franklin & Marshall Jacquard Beanie

Under Armour Truckstop Beanie

Under Armour Mens Project Rock Strength Patch Beanie

Superdry Super Chunky Ribbed

Γάντια

Τα δάχτυλα μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα μέρη του σώματος που θα νιώσουν το κρύο και τίποτα δεν είναι χειρότερο από το πάγωμα των δαχτύλων μέσα σε ένα γάντι. Αυτά τα γάντια που σας προτείνουμε είναι ειδικά κατασκευασμένα για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη θερμόκρασία του σώματός σας. Είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικά ποιοτικά υλικά και με κατασκευή τέτοια ώστε κανένα μέρος του χεριού σας να μην εκτίθεται στο ψύχος. Επίσης, διαθέτουν τεχνολογία που επιτρέπει την χρήση τους με οθόνες αφής.

Adidas Originals Techie Gloves

The North Face Etip Glove

The North Face Etip Black

Nike Gloves Training

Αξεσουάρ για περπάτημα το χειμώνα
Αξεσουάρ για περπάτημα το χειμώνα

Κάλτσες

Στις μέρες το κρύο είναι τέτοιο ώστε να απαιτούνται σοβαρές κάλτσες. Με ύφασμα που στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα από το παραδοσιακό βαμβάκι. Με τεχνολογία που δεν αφήνει το πόδι να ιδρώσει τόσο ώστε να μυρίσει άσχημα. Η κάλτσα για περπάτημα το χειμώνα πρέπει να είναι ιδανική για να πλαισιώσει το ελαφρύ και συνήθως όχι τόσο ζεστό, παπούτσι για τρέξιμο (ή περπάτημα). Δείτε τις προτάσεις μας:

Nike Y Evrydy Cush

Adidas Performance

Mizuno Drylite Inner

Asics LB Compression Socks

Αντιανεμικό Jacket

Για το περπάτημα το χειμώνα χρειάζεσαι κάτι ζεστό, ελαφρύ και αντιανεμικό. Η τεχνολογία και το στυλ των παρακάτω προτάσεων αφήνουν ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό. Δοκιμασμένα brands και υλικά που κάνουν τον περίπατο και την άσκηση σας ευχάριστη, όσο αντίξοες και να είναι οι καιρικές συνθήκες.

Nike Windrunner Jacket

Nike Shield Jacket

Asics Silver Jacket

Περπάτημα και κρύο
Περπάτημα και κρύο

Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι και πολύ όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας. Είτε κάνουν περπάτημα το χειμώνα σαν άσκηση, είτε απλά θέλουν να προφυλαχθούν από το κρύο και να μετακινηθούν άνετα σε κάθε περίσταση.

Διαβάστε, επίσης, πως να μετατρέψετε το περπάτημα σε πλήρη και αποδοτική άσκηση ΕΔΩ!