Αρχική » Σχόλια » Τηλεφωνικές κλήσεις στο αεροπλάνο;

Τηλεφωνικές κλήσεις στο αεροπλάνο;

Τηλεφωνικές κλήσεις στο αεροπλάνο;
Τηλεφωνικές κλήσεις στο αεροπλάνο;

Τηλεφωνικές κλήσεις στο αεροπλάνο; Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης τηλεφωνικών κλήσεων για τους επιβάτες αεροπλάνων.

Αυτό θα σήμαινε σίγουρα μεγάλες αλλαγές. Στην διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης οι επιβάτες θα είχαν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την οικογένεια τους τους συνεργάτες τους. Να δώσουν ή να λάβουν εντολές και κατευθύνσεις για επαγγελματικά θέματα και πολλά άλλα.

Κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν ότι προφανώς θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Όπως να υπάρχει η διακριτική ευχέρεια στην εκάστοτε αεροπορική εταιρία να αποφασίσει για κάποιους λόγους που αυτή θεωρεί σημαντικούς να επιβάλει εκ νέου την απαγόρευση. Ενημερώνοντας βεβαίως σε κάθε περίπτωση επαρκώς και έγκαιρα στους πελάτες της.

Ωστόσο θα μπορούσε να προκύψει ένα πρόβλημα από την άρση της απαγόρευσης των τηλεφωνικών κλήσεων εντός του αεροπλάνου. Να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να καθόμαστε δίπλα σε κάποιον ο οποίος μιλάει συνεχώς και ίσως μεγαλόφωνα με το κινητό του τηλέφωνο.

Τηλεφωνικές κλήσεις στο αεροπλάνο;
Τι θα γινόταν σε μια τέτοια περίπτωση;

Αυτό σίγουρα θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των επιβατών αλλά και σε σχέση με το πλήρωμα.

Το τμήμα του υπουργείου που μελετάει αυτό το ζήτημα ισχυρίζεται ότι αν τελικά συνεχιστεί η απαγόρευση αυτό θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στους καταναλωτές δηλαδή τους πελάτες και όχι στον κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων.