Αρχική » Προϊόντα » Το νέο LG V40 ThinQ smartphone με τις 5 κάμερες

Το νέο LG V40 ThinQ smartphone με τις 5 κάμερες

Το νέο LG V40 ThinQ
Το νέο LG V40 ThinQ

Το LG V40 ThinQ είναι ένα τηλέφωνο με περισσότερους φακούς και από σπηλαιολόγο σε εξερεύνηση…

Η LG είναι μια εταιρεία που μας μπερδεύει, μια εταιρεία που αγαπάμε να μισούμε και που μας μισούμε που την αγαπάμε. Μέχρι στιγμής φέτος έχουμε δει την LG να κυκλοφορεί τρία ακριβά smartphones: το LG V30S ThinQ, το V35 ThinQ και το G7 ThinQ. Τρείς συσκευές από αυτές που ονομάζουμε “ναυαρχίδες” (flagships) που όμως δεν μπορώ να καταλάβω που εξυπηρετούν και ποιος τις έχει ανάγκη (και δεν είμαι ο μόνος). Η τέταρτη και πιθανώς τελική (LG είναι αυτή… Μπορεί και να μας διαψεύσει), ακριβή συσκευή του έτους είναι αναμφισβήτητα και η πιο φιλόδοξη για την εταιρεία. Το νέο LG V40 ThinQ συγκεντρώνει πολλά από τα (ίδια) στοιχεία που θα βρείτε και στα υπόλοιπα κορυφαία flagships του έτους.

Εκεί που το νέο LG V40 ThinQ διαφοροποιείται είναι πως εκτός από μια καλύτερη κάμερα από τους προκατόχους του, το V30 και το G7 ThinQ, το V40 διαθέτει δύο πρόσθετες πίσω κάμερες, οι οποίες παρέχουν διαφορετικές οπτικές γωνίες και οπτικά πεδία. Συνολικά, το V40 διαθέτει πέντε διαφορετικές κάμερες: τρεις στο πίσω μέρος και δύο στο μπροστινό μέρος, οι οποίες δίνουν στην συσκευή του ένα επίπεδο ευελιξίας που δεν προσφέρουν τα άλλα τηλέφωνα. Το LG V40 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 5 κάμερες (με διαφορετική γωνία κάθε μία) μια κανονική, μια ευρυγώνια κάμερα και μια τηλεφακό 2X στο πίσω μέρος μαζί με τις κάμερες κανονικής και ευρείας γωνίας στο μπροστινό μέρος. Αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορεί να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών στο θέμα κάμερας και να τους κάνει να αφήσουν τις φωτογραφικές, είναι το νέο LG V40.

Το LG V40 είναι ένα smartphone “phablet” με μια εκπληκτική οθόνη OLED 6,4 ιντσών (ίδιο μέγεθος με το Note 9) 19.5:9  που συνδυάζεται μαζί με ένα επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB μνήμης RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και φυσικά 5 κάμερες. Σιγά μην έλλειπε και το notch από την οθόνη…

Υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, ασύρματη φόρτιση, είναι IP68 και διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm για ήχο. Το ηχείο του V40 είναι ακριβώς όπως του G7, με το σύστημα BoomBox και έχει Quad DAC/3D  που αποδίδει απίστευτο ήχο. Η μπαταρία είναι στα 3,300mAh και καταφέρνει να προσφέρει αυτονομία 24 ωρών (τι να κάνουμε… Δε δίδει παραπάνω).

Συνολικά, το νέο LG V40 ThinQ είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή συσκευή, δεδομένου ότι καμία άλλη εταιρεία δεν έχει επιχειρήσει να φέρει ευρυγώνιους φακούς και τηλεφακούς ταυτόχρονα σε ένα smartphone.

Η τιμή που ζητάει η LG για τα παραπάνω είναι κάπου γύρω στα $900 αλλά ξέρουμε πως μετά από 3-4 μήνες θα έχει μειωθεί αρκετά.

https://www.youtube.com/watch?v=SGPxNlJCjaM