40 χρόνια The Body Shop

Αρχική » Προϊόντα » 40 χρόνια The Body Shop
The Body Shop
The Body Shop

Η The Body Shop γίνεται φέτος 40 ετών και παρουσιάζει μία πρωτοποριακή νέα παγκόσμια στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο Enrich Not Exploit ™ (Ενδυναμώνουμε Δεν Εκμεταλλευόμαστε), που στόχο έχει να κάνει τη The Body Shop την πιο ηθική και βιώσιμη εταιρεία στον κόσμο. Η νέα δέσμευση θα ισχυροποιήσει τη θέση της The Body Shop ως ηγέτη στην ηθική επιχειρηματικότητα και θα καθορίσει το επόμενο στάδιο ανάπτυξης της.

Πρόκειται για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα παγκόσμιας δραστηριότητας που αγγίζει όλες τις πτυχές της επιχείρησης και αποτελείται από 3 πυλώνες:

Ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας, Ενδυναμώνουμε τα Προϊόντα μας, Ενδυναμώνουμε τον Πλανήτη μας.

Κάτω από κάθε έναν από τους 3 πυλώνες η εταιρεία έχει θέσει συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους που έχει αναλάβει την ευθύνη να τους επιτύχει έως το 2020.

Λαχταριστά προϊόντα με αναπάντεχες υφές και υπέροχα αρώματα μας ταξιδεύουν σε έναν ευωδιαστό κόσμο απόλαυσης και φροντίδας. Χρώματα, μυρωδιές και εκλεκτά συστατικά μετατρέπουν την περιποίηση σας στο πιο ευχάριστο κομμάτι των εορτών.

Επισκεφθείτε τα Body Shops για τις εορταστικές σας αγορές και ενισχύστε την προσπάθεια τους ενώ παράλληλα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές και μοναδικές προσφορές τους.