Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις

site γνωριμιών
Γνωριμίες μέσα από site γνωριμιών στην Ελλάδα

Τα site γνωριμιών (dating sites) κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές πλέον τέτοιες σελίδες για online γνωριμίες αν και δεν είναι όλες αξιόπιστες ή πολύ ενεργές.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες και θα σε προετοιμάσουν για αυτά που θα συναντήσεις. Καθώς και  μια λίστα στο τέλος με τις πιο δημοφιλείς επιλογές από site γνωριμιών στην Ελλάδα.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρει κάποιος τουλάχιστον αν είναι άντρας είναι ότι αυτές οι σελίδες για γνωριμίες δεν είναι τίποτε άλλο από επιχειρήσεις του διαδικτύου. Και στοχεύουν στο να βγάλουν χρήματα από αυτό που προσφέρουν. Και ο πελάτης είσαι, εσύ!

Μερικά βασικά ερωτήματα σε σχέση με αυτές τις ιστοσελίδες είναι τα εξής:

 • πως μπορεί κάποιος να τις χρησιμοποιήσει;

 • ποιοι άνθρωποι συχνάζουν στα site γνωριμιών;

 • τι ψάχνουν οι άντρες κατά βάση στις σελίδες γνωριμιών;

 • τι ψάχνουν οι γυναίκες κατά βάση σε ένα site γνωριμιών;

 • τι πρέπει να ξέρει και να προσέξει κάποιος σε ένα Dating Site?

Για να μπει κάποιος σε ένα site γνωριμιών γενικά απαιτείται μια εγγραφή με κάποια στοιχεία και η εγγραφή συνήθως είναι κάτι απλό και δωρεάν. Πλέον μπορεί να κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας απλά ένα social media, facebook/instagram κλπ…Δημιουργεί το προφίλ του ανεβάζοντας παράλληλα αν θέλει και κάποιες φωτογραφίες του που θα είναι φανερές σε όποιον επισκέπτεται το προφίλ του.

Εδώ παρατηρείται όμως το εξής ενδιαφέρον φαινόμενο: Ενώ οι γυναίκες μπορούν να κάνουν εγγραφή και να συνομιλούν ελεύθερα και δωρεάν, οι άντρες θα πρέπει να πληρώσουν κάποια συνδρομή που ξεκινάει από 1 εβδομάδα μέχρι 6 μήνες και 1 χρόνο. Συνήθως όσο το προφίλ είναι δωρεάν οι βασικότερες λειτουργίες του είναι κλειδωμένες.

site γνωριμιών
Τις εφαρμογές γνωριμιών τις χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι όπως και το διαδίκτυο γενικότερα
Όλοι έχουμε αναρωτηθεί ίσως: Ποιοι άνθρωποι συχνάζουν τελικά στα site γνωριμιών;

Όλοι εμείς! Ή κάποιοι από εμάς τέλος πάντων…

Σίγουρα πολλοί παντρεμένοι / παντρεμένες που αναζητούν μια καινούρια γνωριμία, ένα καινούριο ενδιαφέρον. Μοναχικοί τύποι που για διάφορους λόγους δεν βγαίνουν πολύ από το σπίτι ή δεν έχουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Μεγάλες ηλικίες που δεν θα φλέρταραν ποτέ δημοσίως, μικρές ηλικίες που θα μπουν από περιέργεια και για να κάνουν χαβαλέ. Αρκετοί είναι είναι αυτοί που ψάχνουν προφανώς την, ξεπέτα… 

Μικρές ηλικίες έφηβοι αγόρια και κορίτσια που θέλουν να «παίξουν», να μιλήσουν «βρώμικα» ή να ιντριγκάρουν κάποιον πολύ μεγαλύτερο συνομιλητή.

Αλλά και επαγγελματίες κοπέλες βίζιτες, call girls, γυναίκες επί πληρωμή που θα σου εξηγήσουν ευγενικά ότι μπορείς με κάποιο ποσό να έχεις μαζί τους ερωτική συνεύρεση. Για 1 ώρα ή και παραπάνω σε κάποιο ξενοδοχείο στον χώρο τους, ή και στον χώρο σου! Το online dating ως προϊόν…

Βεβαίως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τέτοιους διαδικτυακούς χώρους συνομιλίας προβληματικά / «παράξενα» ακόμα και επικίνδυνα μερικές φορές άτομα με συμπλέγματα και σύνδρομα διαφόρων τύπων. Και ως εκ τούτου χρειάζεται μεγάλη προσοχή προτού επιλέξει κάποιος να μοιραστεί προσωπικά δεδομένα, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.

σαιτ γνωριμιων
Άντρες και γυναίκες στο κυνήγι μιας γνωριμίας μέσα από site γνωριμιών
Τι ψάχνουν οι άντρες κατά κύριο λόγο σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ;

Οι άντρες, μα τι άλλο; Την εύκολη και γρήγορη ερωτική παρτενέρ! Τις λεγόμενες, «ξεπέτες». Μπορεί η λέξη ξεπέτες να ακούγεται πρόστυχη ή σκληρή, αλλά ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο από το πολύ γνωστό σε όλους «one night stand». Ακόμα και η Wikipedia δίνει στην ξεπέτα μια τελείως αρνητική ποιότητα: Η πιο συνηθισμένη μορφή απιστίας. Συχνά, χρησιμοποιείται από τις στατιστικές και τις έρευνες ως μέτρο για τον ορισμό της “ακολασίας” και του  “έκλυτου βίου” μιας κοινωνίας!

Όμως: Με τις ξεπέτες που κυκλοφορούν στα site γνωριμιών δεν ξέρεις ποτέ τι παίζει με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

Να σοβαρευτούμε (έστω να προσπαθήσουμε) και να τρομάξουμε λίγο. Πόσες φορές έχεις πάει να κάνεις ξεπέτα και πριν ζήτησες να δεις αποτελέσματα εξετάσεων για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα;

Και άντε και λες πως το έχεις κάνει… Πόσες από αυτές τις φορές το άλλο άτομο έβγαλε και σου έδειξε χαρτί από εξετάσεις που αποδεικνύουν πως δεν πρόκειται να σε τσούζει όταν κατουράς σε δυο βδομάδες ή δε θα αρχίσεις να βγάζεις πράσινα και μπλε σπυριά; Λίγες, να υποθέσουμε και αυτό γιατί είμαστε καλά παιδιά και με χιούμορ.


Οι άντρες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ψάχνουν αυτό που αναφέρεται ως «Σοβαρή σχέση», «Σχέση για γάμο/συμβίωση» κλπ. Με την διαφορά ότι δεν απαγορεύει κανένας σε κανέναν να πουλάει αυτό το παραμυθάκι σε κάθε γυναίκα που αυτό θέλει να ακούσει μέσα σε ένα τέτοιο site γνωριμιών.

Είναι πολύ εύκολο πίσω από το πληκτρολόγιο να είμαι από καλός έως τέλειος! Να είμαι κάποιος άλλος δηλαδή και να πω αυτά που καταλαβαίνω ότι θέλει να ακούσει η γυναίκα που συνομιλώ προκειμένου να με συμπαθήσει και να μου «ανοιχτεί»…

Έχω ακούσει περιστατικά διαφόρων ειδών με πιο συχνό το να είναι κάποιος παντρεμένος και να το έχει κρύψει ακόμα και επί μήνες σε μια σχέση που ξεκίνησε μέσα από ένα site γνωριμιών. Προφασιζόμενος δουλειές, επαγγελματικά ταξίδια, έλλειψη χρόνου κλπ.

Ή να επικαλείται συμβίωση  με παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, που δεν θα πρέπει να το μάθουν ακόμα αλλά σιγά σιγά, και διάφορα άλλα. Γενικά μια ηλεκτρονική επικοινωνία αφήνει «χώρο» για πολλά ψέματα και παραποιήσεις. Κάνει τους ανθρώπους να νιώθεις αφανείς και άρα μη ανιχνεύσιμοι σε πρώτη φάση έστω…

Η ανταλλαγή social media μετά την αρχική επικοινωνία θεωρητικά θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο κάποιος να εμφανίζεται ως κάποιος άλλος. Αν και εκεί επίσης υπάρχουν ψεύτικα προφίλ για τα οποία θα μιλήσουμε και παρακάτω.

εφαρμογες γνωριμιων
Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες ως προς το τι ψάχνουν στις εφαρμογές γνωριμιών
Τι ψάχνουν οι γυναίκες κατά κύριο λόγο στα site γνωριμιών;

Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες το πρώτο που ψάχνουν είναι επικοινωνία. Θέλουν να μιλήσουν, να μιλήσουν, να μιλήσουν, να μιλήσουν. Να μιλήσουν με κάποιον καλό συνομιλητή έξυπνο με χιούμορ, «ατακαδόρο» και βέβαια να ακούσουν…κομπλιμέντα! (Πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα στον πλανήτη το τελευταίο).

Πάλι σε αντίθεση με τους άντρες οι γυναίκες φοβούνται το γρήγορο ραντεβού και αντί αυτού θέλουν να γνωριστούν καλά πρώτα και σε βάθος χρόνου. (Εδώ εξαιρούνται οι επαγγελματίες που αναφέρω πιο πάνω). Θέλουν χρόνο για να δουν αν τις ελκύει εγκεφαλικά ο άντρας από την άλλη πλευρά αλλά και να αποκτήσουν μια κάποια εμπιστοσύνη.

Ένας άλλος παράγοντας που κάνει τις γυναίκες να μην βιάζονται για γνωριμία από κοντά μόλις μιλήσουν με κάποιον είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι προνομιούχες σε αυτό το είδος γνωριμίας και προσέγγισης. Ο λόγος είναι ότι οι άνδρες είναι πολλαπλάσιοι σε αριθμό μέσα σε μια εφαρμογή συνομιλίας ή site γνωριμιών. Πολλές φορές το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάνει και το 1000%, δηλαδή για κάθε μία γυναίκα να αντιστοιχούν 10 άντρες!

Και έτσι μια γυναίκα έχει την «πολυτέλεια» να δέχεται μηνύματα και έντονο φλερτ από δεκάδες διαφορετικούς άνδρες καθημερινά. Κάτι που προφανώς την κάνει να μην βιάζεται να βγει με τον πρώτο τυχόντα συνομιλητή…

Κάτι που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που χρησιμοποιούν εφαρμογές και σάιτ για γνωριμίες τώρα: Όλο και περισσότερες γυναίκες δίνουν πρωταρχική σημασία σε αυτό και το ψάχνουν με μανία.Τι είναι αυτό; Το να τις ελκύσει και να τις διεγείρει δηλαδή εγκεφαλικά πρώτα κάποιος στον υπέρτατο βαθμό και όλα τα άλλα έρχονται μετά. Έχει υπάρξει και ως όρος τα τελευταία χρόνια και αναφέρεται ως Sapiosxeual.

Site γνωριμιών – Chat / «Πικάντικη» συζήτηση / Βρώμικα λόγια

Κάτι άλλο που ψάχνουν και οι άντρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες όμως αυτή τη φορά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, είναι το chat. «Πικάντικη» συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου  χωρίς όρια. Με σκοπό την διέγερση και απώτερο σκοπό την δημιουργία φαντασιώσεων και την αυτοϊκανοποίηση στο κρεβάτι ή στον καναπέ του σπιτιού εύκολα ανέξοδα και με ασφάλεια. Σημεία των καιρών;

Στην εποχή της απομόνωσης και της δυσκολίας σύναψης μιας σχέσης το να εκτονώνεται κάποιος έστω και με αυτόν τον τρόπο είναι η κάλυψη μιας ανάγκης. Έστω και στον περιορισμένο αυτό βαθμό για κάποιους. Κάτι όμως που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την φυσική/φυσιολογική ερωτική επαφή ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

site γνωριμιων
Αναζητώντας σύντροφο σε site γνωριμιών
Τι θα πρέπει να προσέξει κάποιος στα site γνωριμιών ειδικά αν είναι άντρας;

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για έναν άντρα σε τέτοιες σελίδες γνωριμιών είναι να πέσει θύμα απάτης. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί (και συμβαίνει κατά κόρον) σε ανυποψίαστους χρήστες αυτών των ιστοσελίδων. Μέσω αυτού που έχει γίνει γνωστό ως «Russian Brides»(Ρωσίδες νύφες) και αναφέρεται σε κάτι που ξεκίνησε από χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Αμέτρητα επίσης είναι τα ψεύτικα προφίλ (fake profiles).

Ψεύτικα προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και φωτογραφίες με σκοπό να εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν ανυποψίαστους χρήστες αποσπώντας τους χρήματα ή προσωπικά δεδομένα.

Όμορφες κοπέλες μετά από την online γνωριμία να ζητούν κάποια χρήματα με σκοπό να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Για να κάνουν γνωριμία και από κοντά με τον καλό της καρδιάς τους. Τον άνθρωπο που μίλησαν εμπιστεύτηκαν και ερωτεύτηκαν.

Λίγα στην αρχή, περισσότερα στην συνέχεια για χαρτιά βίζες εισιτήρια για αγορά κάποιου κινητού καλοκαιρινών ρούχων κλπ . Τα χρήματα φεύγουν συνήθως με Western Union και συνήθως χάνονται όπως και η υποψήφιες νύφες. Είναι μια καλοστημένη παγίδα! Διάβασε ΕΔΩ να δεις πως ακριβώς λειτουργεί.

site γνωριμιων
Ένας πολύ μεγάλος απροσδιόριστος αριθμός προφίλ είναι ψεύτικα με ψεύτικες φωτογραφίες κατασκευασμένα για να εξαπατήσουν

Ποτέ, μα ποτέ δεν στέλνεις χρήματα. Ακόμα και αν πρόκειται για 80-100 ευρώ που μπορεί να σου ζητήσει μια κοπέλα από την Βουλγαρία μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Γιατί κατά 99,9% θα τα χάσεις!

Σε κάθε περίπτωση μεγάλη προσοχή όσον αφορά τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ με αλλοδαπές γυναίκες αν είσαι άντρας. Και αν είσαι γυναίκα μεγάλη προσοχή όσον αφορά το sexting! αλλά και την πιθανότητα να πέσεις σε κάποιον εμμονικό / παρανοϊκό κλπ…

σαιτ γνωριμιων ελλαδα
Γενικά μια ”ασφαλής” μέθοδος είναι να βλέπεις με ποιον μιλάς μέσα σε ένα site γνωριμιών πριν αποφασίσεις οτιδήποτε άλλο

Παρακάτω θα βρεις τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα site γνωριμιών που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα με δωρεάν εγγραφή. Αλλά επί πληρωμή όπως είπαμε για τους άντρες τουλάχιστον αν θέλουν να μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα.

Badoo

To dating site που παρέχει το πιο σύγχρονο περιβάλλον από τεχνική και αισθητική άποψη με πάρα πολλά μέλη παγκόσμια. Προσοχή κατά την πληρωμή μέσω sms! Θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό απενεργοποίησης της πάγιας πληρωμής από την αρχή και να τον έχετε αποθηκεύσει κάπου. Γιατί κάθε εβδομάδα θα συνεχίζει να την κάνει από μόνο του μετά την αρχική πληρωμή ακόμα και αν έχετε διαγράψει το προφίλ!


Sxeseis

Ελληνικό site γνωριμιών με λίγα σχετικά μέλη και γενικότερα ηλικίες 35+. Απλό στην χρήση και πιο φτηνό γενικά ως επιλογή χωρίς όμως δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών. 2 φορές το χρόνο γίνονται προσφορές στην συνδρομή πληρώνοντας 6 μήνες αποκτάς 12 πληρώνοντας 3 σου παρέχονται 6, κ.ο.κ…


SweetDate

Ένα από τα παλαιότερα ελληνικά σάιτ γνωριμιών εύκολο στην χρήση που υπόσχεται πολιτισμένο περιβάλλον και ποιοτικό περιεχόμενο. Η κίνηση του είναι σχετικά μικρή.


BlindChat

Ο ορισμός του ραντεβού στα «τυφλά» απλά ανοίγει ένα παράθυρο chat και ότι προκύψει. Δίνει την δυνατότητα αποστολής εικόνας και βίντεο κατευθείαν από το chat. Το site ζητά πληρωμή προκειμένου να μπορέσεις να συνομιλήσεις. Άπειρα τα ψεύτικα προφίλ…


PerfectDate

Ελληνικό  site γνωριμιών που γνώρισε μια μεγαλύτερη άνθηση τα προηγούμενα χρόνια λόγω και της προώθησης μέσω μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας μας. Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο δημοφιλές και γνωστό καθώς δεν διαφημίζεται ανάλογα. Χρησιμοποιείται αρκετά από ομογενείς που ζουν εκτός Ελλάδας και κυρίως Αμερική.


Milfakia

Το milfakia είναι site γνωριμιών εμπνευσμένο από τον όρο Milf με, ώριμες γυναίκες. «Συνομίλησε – Φλέρταρε – Διασκέδασε» το μότο του site για όσους ενδιαφέρονται για γνωριμίες στο συγκεκριμένο φάσμα ηλικιών. Πολύ trendy τα τελευταία 1-2 χρόνια στην Ελλάδα, γούστα είναι αυτά! Περί ορέξεως…


Ataktoflirt

Μια πιο extreme τοποθέτηση στον χώρο έχουμε από το Άτακτο Φλερτ. Ανήκει στα ελληνικά σάιτ γνωριμιών και απευθύνεται σε ενηλίκους που ψάχνουν για κάτι που θα τους σπάσει τη ρουτίνα όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο site γνωριμιών : «Αν η καθημερινότητά σου σε έχει κουράσει και “ψήνεσαι” να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, το Άτακτο Φλερτ είναι εδώ για σένα.» Φυσικά όχι δωρεάν…

εφαρμογες γνωριμιων
Οι mobile εφαρμογές γνωριμιών κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο online dating
Οι 2 δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών μέσω κινητού είναι το Tinder και το Okcupid (και τα 2 με κάποιου είδους συνδρομή για συνομιλία και για 100% λειτουργίες)

Tinder

Πολύ δημοφιλής εφαρμογή τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Λειτουργούσε τα πρώτα χρόνια μόνο σε κινητά αλλά η εταιρία έχει δηλώσει ότι σταδιακά θα το προσφέρει σε έκδοση για pc και ήδη αυτό γίνεται σε κάποιες χώρες. Πολλά μέλη με φωτογραφίες και κάποιες γενικές πληροφορίες πολύ εύκολο και πολύ άμεσο με την χρήση Swipe. Αν ταιριάξεις με κάποιον, δηλαδή αν του κάνεις Like και σου κάνει και αυτός, μόνο τότε μπορείς να συνομιλήσεις μαζί του. Αν μη τι άλλο έξυπνο και πρακτικό γιατί «φιλτράρονται» εξ αρχής μηνύματα από προφίλ που δεν θα ενδιέφεραν κάποιον.

Εδώ θα βρείτε το Tinder για Android και εδώ για iOS


Okcupid

To Okcupid έγινε επίσης γρήγορα γνωστό και δημοφιλές. Καθώς συγκεντρώνει όλα τα καλά χαρακτηριστικά και την ευκολία του Tinder όσον αφορά την mobile εκδοχή του. Αλλά πέρα από αυτό παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη και είναι από τα site γνωριμιών που διαθέτει και έκδοση για pcκάτι που σίγουρα εξυπηρετεί πολλούς. Έχει προστεθεί ένα φίλτρο επαλήθευσης φωτογραφιών και έτσι εάν κάποιος χρησιμοποιήσει φωτογραφία με δικαιώματα, το σάιτ την διαγράφει αυτόματα.

Εδώ θα βρείτε το Okcupid για Android και εδώ για iOS


Σε Αναζητώ | LiFo

Αφήσαμε για το τέλος αυτή την επιλογή για επικοινωνία και γνωριμίες μιας και δεν πρόκειται για καθαρόαιμη ιστοσελίδα γνωριμιών. Ως εκ τούτου δεν προσφέρει το περιβάλλον και τα εργαλεία ενός Dating Site αλλά μπορεί κάποιος να αναρτήσει μια αγγελία αναζήτησης με μια περιγραφή και ένα email. Αυτός που απαντάει συμπληρώνει επίσης ένα email  και πλέον όλη η υπόλοιπη επικοινωνία και η γνωριμία γίνεται μέσω των email και όχι στην σελίδα.

Παλιότερα ήταν γνωστό ως «Σε Είδα», είναι εντελώς δωρεάν δεν απαιτείται κάποια εγγραφή και είναι ένα σάιτ με αρκετή κίνηση.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι σε τέτοιου είδους site γνωριμιών χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα.


Διεθνείς γνωριμίες

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για διεθνείς γνωριμίες στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν 10 προτάσεις για dating sites και εφαρμογές chat & meet.


Ρωσίδες νύφες – Μια επικίνδυνη απάτη στο ίντερνετ

Επικοινωνία των ανθρώπων στην εποχή του διαδικτύου

Προλήψεις και δεισιδαιμονία στην Ελλάδα σήμερα

Ελληνικά site γνωριμιών & dating apps


 

 

 

26 Comments on “Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις”

 1. Προσέξτε παιδιά το maxxsexx.com και maxxlove.com…δε ξέρω για άλλες. Υπάρχουν επαγγελματίες με ψεύτικες φωτογραφίες που παίρνουν ποσοστά. Κατεβάστε τη φωτογραφία (γιατί είναι απενεργοποιημένο το download επίτηδες) χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα όπως το fastezt chrome extension (λειτουργεί σε desktop μονο) και μετά διασταυρώστε τη φωτογραφία του προσώπου που σας ενδιαφέρει μέσα στο παγκόσμιο ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα όπως το smallseotools.com. Προσέξτε γιατί τη πάτησα… μπορεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Αν δείτε επίσης ότι το άτομο αποφεύγει να συναντηθείτε μετά από εύλογο χρονικό διάστημα ή αρνείται να δώσει ακόμα και email ή ψεύτικο προφίλ στο φβ, υποψιαστείτε… είναι επαγγελματίες και παίρνουν ποσοστά!!

 2. Ευχαριστούμε πολύ για την χρήσιμη πληροφορία όσον αφορά τις συγκεκριμένες σελίδες. Όπως επισημαίνουμε και στο άρθρο μας για τα site γνωριμιών, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσει κάποιος χρήματα. Και να εξαπατηθεί από ψεύτικα προφίλ, ψεύτικες φωτογραφίες, ψεύτικα στοιχεία, κλπ…

 3. Προσέξτε επίσης τα cupidtaste.com και lovadate.com θεωρώ ότι είναι μεγάλη απάτη όπως λέει παραπάνω ο κος Αντωνίου!!! Και τα δύο είναι παρόμοια site και ανήκουν στην ίδια εταιρία με έδρα την Αγγλία, δεν υπάρχει καμιά προοπτική για ραντεβού όσο και να μιλάς με όποια και να μιλάς! Ενημερώστε όπως μπορείτε και όπου μπορείτε τον κόσμο για να μη χάνει τα λεφτά του όπως την έπαθα κι εγώ…

 4. Ευχαριστούμε Στέλιο Σ. για την ενημέρωση όσον αφορά και αυτά τα 2 site για online γνωριμίες. Έχουμε προσθέσει και εμείς ένα άρθρο με τίτλο που αναλύει περισσότερο το πρόβλημα και τις παγίδες που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο: Ρωσίδες νύφες και γνωριμίες μέσω ίντερνετ

 5. Οπου χρεώνεσαι ανά μήνυμα ,ανα μέρα και όπου τα υποτιθέμενα ταίρια απαντάνε γρήγορα και σε με πάνω από 30 χαρακτήρες είναι απάτη.
  Ποτέ μην πληρώσετε σε αυτά τα site και ποτέ μην στέλνετε γυμνές φωτογραφίες.
  Έχω γνωρίσει άνθρωπο που δούλευε σε τέτοιο site.
  Για να έχετε μια ιδέα πως λειτουργούν αυτά τα site.
  Υπάρχει ο server μέσα σε αυτόν υπάρχουν και φυσικά πρόσωπα κυρίως άντρες αλλά τα γυναικεία κατα 99% είναι επαγγελματίες .
  Όταν μιλας με κάποια/ον επαγγελματία δίπλα από το chat σας στο επαγγελματικό τους account έχει κάτι σαν σημειωματάριο ,οτι επικοινωνείς ότι πληροφορίες φωτογραφίες κλπ ο επαγγελματίας πάει και τα γράφει εκει.
  Ο λόγος που γίνετια αυτό είναι γιατί δεν μιλάς κάθε μέρα με τον ίδιο οπότε ο επόμενος πρέπει να ξέρει τι έχετε πει.
  Αυτοί παίρνουν 10 λεπτά το μήνυμα ως πληρωμή και η υποχρέωση τους πέρα από τις σημειώσεις είναι η απάντηση τους να περιέχει πάνω απο 50 χαρακτήρες και να προσπαθούν να κρατάνε το chat ζωντανό ώστε να ξαναπληρώσεις.

  Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά θεωρώ είναι αρκετά για να έχετε το νου σας

 6. Ευχαριστούμε πολύ stefrs για τις επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά την συγκεκριμένη πρακτική σχετικά με τα επί πληρωμή μηνύματα και υπηρεσίες τέτοιων site. Πράγματα τα οποία προφανώς πολλοί δεν γνωρίζουν με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα απάτης.

 7. αν κάποιος άνδρας πιστεύει οτι θα βρει ταίρι πληρώνοντας σε τέτοιες σελίδες είναι ή πολύ αφελείς (κομψά) ή πολύ απελπισμένος, και στις δυο περιπτώσεις θα χάσει τα λεφτά του και τον χρόνο του.

  Σκεφτείτε οτι οι γυναίκες δεν πληρώνουν και καμιά δεν δέχεται το κινητό σου ή το email σου, επίσης αν σταματήσεις να τις απαντάς μετά από μερικά μηνύματα σε βομβαρδίζει με μηνύματα όλο υπονοούμενα.

 8. Καλησπέρα, να ξερετε ότι κ το “Άτακτο φλερτ” πρεπει να ειναι 100% μουφα. Τους αρέσει η φωτο μου , χωρίς να εχω φωτο. Με βομβαριζουν μηνυματα για γνωριμια, μπορει και 15 την ημερα. Επειδη μενω στην Χιο επιλέγω γνωριμίες απο το νησίτης Χίου. Λοιπόν προσπαθσηα να επιβεβαιωσω οτι ειναι και αυτημε την οποια μιλω στην Χιο και μου ελεγε γενικοτητες και ασχετα.

 9. Ποιο πιστεύετε κατά την γνώμη σας ότι είναι το καλύτερο site γνωριμιών?

 10. μαγκες ψευτικα προφιλ φουλ!!! ουτε ενα αληθινο,ειχα 30 μνμ την ημερα και ολες μου λεγανε ποσο ωραιος ειμαι αλλα εγω δεν ειχα καν φωτο στο προφιλ μου χαχαχααχα
  ειχα βαλει για τοποθεσια οτι μενω καρπαθο και επερνα μνμ απο κατι μουναρες με φωτο απο αμερικη και μου λεγανε οτι μενουν καρπαθο,μετα απο μερικες μερες αλλαζα τοποθεσια και μου στελνανε παλι οι ιδιες οτι μενουν και αυτες εκει,οτι να ναι ψευτικα προφιλ που σου πιανουν κουβεντα για να πληρωνεις coins

 11. Συμφωνο απολυτα για ολα τα παραπανω σιτε ειναι μουφα και ειδικα το ατακτοφλιρτ, χωρις φωτο μου λενε τι ωραιος που ειμαι, επισης σβηνουν 2 φορες τη μερα αν κατι…δεν τους αρεσει στην περιγραφη που βαζεις στο προφιλ. Επισης σχεδον παντα το ιδιο πρσωπο στελνει την επομενη η και την ιδια μερα αν δεν απαντησεις η ακομα και αν σβησεις το μηνυμα. Τα αλλα σιτε ειναι λιγο καλυτερα απο πλευρας οτι κανοντας μια απλη επισκεψη κερδιζεις καποια coins οποτε μπορεις να στειλεις και καποια μηνυματα.

 12. Παιδιά προσοχή μεγάλη στο Ataktoflirt πολύ μεγάλη απάτη οι άνθρωποι δεν παίζονται.
  Έκανα μια εγγραφή σαν γυναίκα χωρίς φωτογραφία για 5 μέρες να δω τη παίζει και κανένας άντρας δεν έστειλε μήνυμα μόνο γυναίκες και όλες ήθελαν τον πούτσο μου και της άρεσαν οι φωτογραφίες που δεν έβαλα.
  Όπως και λέει και ο φίλος πιο πάνω μάγκες ψεύτικα προφίλ φουλ!!! ούτε ένα αληθινό ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ μην πιαστείτε κορόιδα απάτη μεγάλη.
  Φυσικά έκανα εγγραφή και σαν άνδρας άστα να πάνε σας λέω ΠΡΟΣΟΧΗ

 13. Συμφωνώ απόλυτα με ολους τους παραπάνω, αναφορικά με το ατακτοφλερτ!Καταφέρανε να μου φάνε 1,5 Ευρω τελικά(xaxaxa) ΑΛΛΑ ΣΤΟ 48ωρο τους πηρα χαμπαρι!Απορώ ομως πως (και με κάποιο τρόπο) δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας!Μιλάμε για κραυγαλέα απάτη!

 14. Εγχώριο φλερτ μούφα επισεις. Λίγο από όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Το κατάλαβα και την έκανα. Τώρα που διαβάζω τα σχόλια όλων σας απλά νιώθω επιβεβαίωση για την εντύπωση που μου δημιουργήθηκε.

 15. Γεια σας παιδιά,
  Μόλις (05/05/2020) ανοίξαμε το site γνωριμιών vipitude.com Για να γίνουμε γνωστοί, οι 1000 πρώτες εγγραφές θα είναι δωρεάν για πάντα.

  Δεν ζητάμε προσωπικά στοιχεία για την εγγραφή. Ζητάμε όμως ευπρέπεια στην επικοινωνία, στη γλώσσα του προφίλ και στις φωτογραφίες.

  Επειδή η δωρεάν προσφορά μπορεί να μαζέψει και περίεργο κόσμο, αναφέρατε αμέσως όποιον/α σας ζητήσει λεφτά ή σας μιλήσει άσχημα (αν και βέβαια δεν μπορείς να μιλήσεις αν δεν γίνει πρώτα match).

  Είδα πολλή πικρία στα σχόλια. Θα αλλάξετε όμως ιδέα με μας. Είμαστε ζευγάρι απόδημων από Γαλλία και θα βρείτε και τα νομικά στοιχεία στο site.

  Σας περιμένουμε!

  ΥΓ Ωραίο άρθρο. Το parea έκλεισε.

 16. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. είχα την τύχη να δω τη σελίδα σας την πρώτη μέρα που έκανα εγγραφή σε σελίδα γνωριμιών. ο λόγος που με παραξένεψε και το έψαξα είναι ότι την πρώτη μέρα μου ήρθαν περίπου 150 μηνύματα από κοπέλες 18 έως 30 ετών και όλες να κόβουν φλέβες για εμένα που είμαι 62 ετών. να μη τα πολυλογώ σε 15 μέρες έχω 1200 μηνύματα από το άτακτο φλερτ. περίπου 150 από mydates όλα ψεύτικα προφίλ. φυσικά δεν απάντησα σε κανένα. στο επαφεσσεχ πρέπει να έχει πολλες συνοδούς πολυτελείας Ένα μεγάλο ευχαριστώ, να στε πάντα καλά με υγεία

 17. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προσθέσετε το Sweetdate.gr καθώς είναι ένα από τα καλύτερα και παλαιότερα Sites γνωριμιών στην Ελλάδα. Στο Sweetdate.gr μπορείς να κάνεις σοβαρές γνωριμίες και γνωριμίες γάμου. Κοιτάμε να κρατάμε ψηλά τον πύχη επιλέγοντας όσο είναι εφικτό τα μέλη μας. Αξιόλογοι ανθρωποι που αναζητούν σοβαρές γνωριμίες.
  Θα χαρούμε να δούμε το SweetDate.gr στη λίστα με τα σαιτ γνωριμιών και σας περιμένουμε και στο σαιτ!
  Να είστε καλά!

 18. Προσοχή μεγάλη στο site my dates είμαι πάνω από 3 μήνες εκεί μέσα έχω φάει πολλα λεφτά αγοράζεις μονάδες για 49.99 ευρώ και σου χρεώνει 99,99 ευρώ το κάνει συνεχεια.Εν τω μεταξύ όλα σχεδόν τα προφίλ πρέπει να είναι fake πως γίνεται όλες πι φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες στο εξωτερικό εγώ με όσες έχω συνομιλήσει καμία δεν δέχτηκε να βγει μαζί μου ούτε να μιλήσει μαζί μου σε άλλες εφαρμογές γνωστές του ιντερνετ όλες μα όλες είχαν ακριβώς την ίδια δικαιολογία ότι πρέπει να γνωριστουμε καλυτερα και οτιδεν είναι έτοιμες γι αυτό λες και ήταν συνενοημενες.Παιδια προσοχή μεγάλη το παραπάνω site είμαι απολυτα σίγουρος ότι είναι πολύ μουφαΕγω δυστυχώς το πήρα χαμπάρι πολύ αργά.

 19. Προσθέστε στην λίστα με τις σελίδες απάτης και το e-hookups.com
  Τα περισσότερα προφίλ είναι τόσο απρόσεκτα που αν κάνεις αναζήτηση τις φωτογραφίες τους θα βρεις ότι ανήκουν σε πορνοσελίδες του εξωτερικού.
  Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αν του μιλάς με απρεπή τρόπο η τον βρίζεις σε κάνει block και δεν ξαναασχολείται μαζί σου, όχι όμως σε αυτή τη σελίδα, ότι και να τους πεις θα συνεχίσουν την συζήτηση για να σου φάνε όσα περισσότερα μπορούν (με 2€ το μήνυμα δεν έχουν πρόβλημα να ακούνε ότι και να τους λες)
  Στην τελευταία, παρόλο που τις έδωσα link από twitter του πραγματικού προσώπου που χρησιμοποιούσε της φωτογραφίες της, καθώς και link από το Pornhub με το ίδιο πρόσωπο, προσπάθησε να με βγάλει τρελό.

  Θα πρέπει να φτιάξετε και ένα topic με μια λίστα με όλα τα site απάτες, ώστε να ενημερωνόμαστε γρήγορα και εύκολα.

 20. καλημέρα παίδες…ήθελα να ρωτήσω γνώμη για το lunona…έχω κάνει εγγραφή εδώ και λίγο καιρό έσκασα λίγα φράγκα και μιλάω με κάποιες κοπέλες αλλά είναι ακριβό και δεν ξέρω αν αξίζει να συνεχίσω να βάλω και άλλα λεφτά και να μου βγούνε fake…

 21. θεωρο ολες σεληδες ειναι απατη ειμουν μια σεληδα ειχα στηλη 15 μνμ της λεω τ θα γινη της λεω θα βγουμε για καφεδακι λεει θελω χρονο ν σε χρεωνη .οταν ζωρησα μια αλλη της λεω τ θα γινη θα βγουμε καφεδακι ν μου λεει τ ιδιο παραμηθι θελω χρονο θα σου εχει μασηση κανενα 2000 χιλ ευρο.. ειναι απατη ..

 22. MOREDATES.COM: Απάτη, όλες ενδιαφέρονται σαν τρελλές αλλά μόνο για chat, για να σε κάνουν να ξοδεύεσαι, δεν πρόκειται να έχετε πραγματική επικοινωνία ποτέ. Βρίσκουν γελοίες δικαιολογίες και αν ζητήσεις διαγραφή δεν σβήνουν το προφίλ σου. ΜΑΚΡΙΑ! Το ίδιο και το CHARMDATE.COM. Καλλίτερα να πετάξετε τα χρήματα σας από το παράθυρο θα τα βρει τουλάχιστον ένας περαστικός και δεν θα χάσετε τον χρόνο σας. ΜΑΚΡΙΑ!

 23. Εγώ πρόσφατα μπήκα στο follower.gr ούτε διαφημίσεις ούτε ψεύτικα προφίλ και μοιάζει με το Facebook νομίζω είναι καινούργιο.

 24. Το μοναδικό επίσημο site είναι το BADOO γιατί όλο στέλνω μηνύματα και δεν απαντάει ποτέ καμία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.