Στο Netflix η ιστορία του Ted Bundy σε νέο Docu-Series

Αρχική » Σώμα & Πνεύμα » Στο Netflix η ιστορία του Ted Bundy σε νέο Docu-Series
Η ιστορία του Ted Bundy σε docu-series στο Netflix
Η ιστορία του Ted Bundy σε docu-series στο Netflix

Το Netflix έρχεται να εμπλουτίσει την true crime συλλογή του με ένα νέο docu-series αφιερωμένο στην ιστορία του Theodore Robert Bundy, γνωστού ως “Ted” και διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου.

Η πασίγνωστη υπηρεσία streaming που με τεράστια επιτυχία και απήχηση δραστηριοποιείται και στην χώρα μας, ανακοίνωσε την σειρά με τίτλο “Συζητήσεις με έναν Killer: The Ted Bundy Tapes”. Η σειρά των τεσσάρων μερών θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και ηχητικά ντοκουμέντα που δεν έχουν ακουστεί ποτέ με τον διάσημο / κακόφημο serial killer. To Netflix μας καλεί μπούμε μέσα στο μυαλό ενός διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου σε μια κινηματογραφική αυτοπροσωπογραφία

Ted Bundy Netflix
Ted Bundy στο Netflix

Αυτό το μοναδικό docu-series επικεντρώνεται σε έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπικότητα, η καλή εμφάνιση και οι κοινωνικές χάρες αψήφησαν κάθε στερεότυπο serial-killer που υπήρχε μέχρι εκείνη την εποχή, αναφέρει η επίσημη περιγραφή του Netflix. Αυτό του επέτρεψε να κρυφτεί και να μένει ελεύθερος έχοντας σκοτώσει περισσότερες από 30 γυναίκες μέχρι να τον πιάσουν το 1978.

Δεν αισθάνομαι ένοχος για τίποτα. Λυπάμαι τους ανθρώπους που αισθάνονται ενοχές.

Ted Bundy

Την σειρά υπογράφει στην σκηνοθεσία ο Joe Berlinger, στου οποίου το βιογραφικό συναντάμε το “Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills” και το “Gone: The Forgotten Women of Ohio and Wrong Man”. Ο Joe Berlinger, επίσης, σκηνοθέτησε τον Zac Efron σαν Bundy στην επερχόμενη ταινία “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, που θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στο Sundance Film Festival.

Ο Ted Bundy ή  Theodore Robert Bundy όπως είναι επίσημα καταχωρημένος, γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1946, στο Burlington, του Βερμόντ, στις Η.Π.Α. και πέθανε στις 24 Ιανουαρίου 1989, στο Starke,της Φλόριντα. Από τους πιο γνωστούς εγκληματίες του τέλους του 20ου αιώνα ο Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής αναμένεται να μας απασχολήσει ξανά στις 25 Ιανουαρίου μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Η κοινωνία θέλει να πιστεύει ότι μπορεί να εντοπίσει τους κακούς ανθρώπους ή επιβλαβείς ανθρώπους, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Δεν υπάρχουν στερεότυπα.

Ted Bundy

Site γνωριμιών στην Ελλάδα – Τι να επιλέξεις τι να προσέξεις | Top 10