Xiaomi Amazfit Pace – Το πιο vfm ρολόι δραστηριοτήτων;

Αρχική » Προϊόντα » Xiaomi Amazfit Pace – Το πιο vfm ρολόι δραστηριοτήτων;
Ρολόι δραστηριοτήτων Xiaomi Amazfit Pace
Ρολόι δραστηριοτήτων Xiaomi Amazfit Pace

Ρολόι δραστηριοτήτων, μετρητής αθλητικής δραστηριότητας, ρολόι παλμογράφος, ρολόι παρακολούθησης αθλητικής δραστηριότητας… Όπως και αν το αποκαλέσεις, το Xiaomi Amazfit Pace, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για να σας παρακινήσει να “κουνηθείτε” λίγο περισσότερο ή απλά να “παίξετε” αξιόπιστα με τις διάφορες επιλογές του, χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το Xiaomi Amazfit Pace είναι ένα μοντέρνο και ποιοτικό ρολόι δραστηριοτήτων από την γνωστή, πλέον και στην Ελλάδα επίσημα, Κινεζική εταιρεία Xiaomi. Poi;othta και στυλ, με to Xiaomi Amazfit Pace συνδυάζοντας μια οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας για να βλέπεις τα πάντα εύκολα και καθαρά με την δυνατότητα να καταγράφει τα βήματά σου, τις θερμίδες, την ποιότητα του ύπνου σου και τους παλμούς της καρδιάς σου με ακρίβεια, και φυσικά να σε παροτρύνει να “ενοχλητικά”… να βγεις στους δρόμους αν έχεις τεμπελιάσει για αρκετή ώρα!

Θεωρώ ότι μιλάμε για το πιο vfm activity tracker με gps και μπαταριά που άνετα πιανει 4-6 μέρες χρήσης έχοντας όλες τις εφαρμογές και υπενθυμίσεις on.
Aν αναλογιστεί κανείς ότι μπορεί να το αποκτήσει κανείς με λιγότερο από 100€ πλέον στην Κινεζική ή και την Αγγλική έκδοση από κατάστημα εξωτερικού, σίγουρα μιλάμε για μια εκπληκτική λύση ακόμα και για δώρο.

Η Huami, που βγάζει το ρολόι για την Xiaomi, έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα που δραστηριοποιείται ότι ακούει το κοινό της με συνεχόμενα updates των συσκευών της.

Το ρολόι δραστηριοτήτων Xiaomi Amazfit Pace υποστηρίζει δραστηριότητες όπως τρέξιμο , ποδήλατο, τρέξιμο σε διάδρομο (κλειστό χώρο), ποδήλατο στατικό, άσκηση σε ελλειπτικό  και άλλα πολλά.

Το gps της συσκευής είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο ακόμα και σε cross ελέγχους με πολύ αξιόπιστες εξειδικευμένες συσκευές gps και αυτοκίνητο!

Με το άνοιγμα της συσκευής σου βγάζει αμέσως ειδοποίηση για update μέσω WiFi όπου κατεβάζοντας την εφαρμογή όλα είναι έτοιμα προς χρήση. Μπορείς να ρυθμίσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από οποία εφαρμογή έχεις στο κινητό, ακόμα και livescore ή feeds. Μπορείς να δεις την κλήση που δέχεσαι με αναγνώριση, τα μηνύματα σου, αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις μια που το Xiaomi Amazfit Pace δεν είναι ένα Android Smartwatch, αλλά ένα Activity Tracker ή ρολόι δραστηριοτήτων.

Επίσης, έχει λειτουργιά ύπνου η οποία ξεκινά αυτόματα και αξιολογεί την ποιότητα του ύπνου σας (εδώ μπορεί να έχουμε κάποιες αποκλίσεις που όμως συναντάμε ακόμα και στα ακριβότερα activity trackers της αγοράς). Φυσικά υπάρχει ο μετρητής καρδιακών παλμών, εφαρμογή για τον καιρό ανά τοποθεσία, stopwatch και ξυπνητήρι.

Πραγματικά, στα λεφτά του δεν πρόκειται κανείς, τη δεδομένη στιγμή, να βρει μια καλύτερη λύση στην αγορά. Ένα ρολόι δραστηριοτήτων με διευρυμένες λειτουργίες, ποιότητα κατασκευής και όμορφο στη όψη σαν το Amazfit Pace.

Σημαντικό είναι το mp3 όπου απλά συνδέεις το ρολόι δραστηριοτήτων με το pc και περνάς τα τραγούδια που θες δίνοντας σου την δυνατότητα να τα ακούς μέσω bluetooth ακουστικών.

Η οθόνη του ρολογιού προσαρμόζεται αυτόματα σε φωτεινότητα και μπορείς να μπεις στο μενού είτε πατώντας το κουμπί που υπάρχει στα πλάγια του ρολογιού, είτε με διπλό χτύπημα της οθόνης (αν είσαι κάτοχος κινητού LG είναι κάτι που σου είναι ιδιαίτερα οικείο).

Η λειτουργιά της οθόνης και η φωτεινότητα της είναι ικανοποιητική ως και εκπληκτική (αν αναλογιστεί κάποιος το κόστος και μπει σε διαδικασία συγκρίσεων)  και σε αυτό οφείλεται και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που επιτυγχάνει το ρολόι δραστηριοτήτων της Xiaomi. 4-5 ημερων.

Το Xiaomi Amazfit Pace διαθέτει αρκετά ενδιαφέροντα watchfaces και μπορείς να αλλάξεις και το λουρί του, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με κάποιο από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά για το συγκεκριμένο ρολόι.

[amazon_link asins=’B06XK332WW,B075P2YYDV,B073B2G936,B073BK9J9Y’ template=’ProductCarousel’ store=’dogforumgr-21′ marketplace=’UK’ link_id=’a2706f61-d5af-11e7-81a0-77ea3210fc66′]

Πραγματικά, στα λεφτά του δεν πρόκειται κανείς, τη δεδομένη στιγμή, να βρει μια καλύτερη λύση στην αγορά. Ένα ρολόι δραστηριοτήτων με διευρυμένες λειτουργίες, ποιότητα κατασκευής και όμορφο στη όψη σαν το Amazfit Pace.

Επιπλέον, υπάρχει ιδιαίτερη υποστήριξη και από πλευράς XDA για όποιον γνωρίζει και έχει την διάθεση να ασχοληθεί και να “παίξει”.

Το ρολόι δραστηριοτήτων Xiaomi Amazfit Pace είναι μια αγορά για την οποία δε θα μετανιώσετε!