Νέοι γονείς και εξοικονόμηση χρημάτων

Αρχική » Προϊόντα » Νέοι γονείς και εξοικονόμηση χρημάτων
Νέοι Γονείς
Νέοι Γονείς και έξοδα

Νέοι γονείς και 4+1 τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων 

Δυστυχώς, η εποχή κρίσης και λιτότητας που βιώνουμε δεν βοηθά κανέναν και ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια να αποφασίσουν να φέρουν εύκολα ένα νέο μέλος στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία και η ολοκλήρωση που μπορεί να επιφέρει ένα τόσο δα μικρό μωράκι στον μικρόκοσμο του κάθε νέου μπαμπά ή μαμάς, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Δεν χρειάζεται να πέφτουμε στην κλασσική παγίδα όμως. Ένα μωρό για να είναι ευτυχισμένο και υγιές, δεν χρειάζεται πολλά πράγματα και δη, αντικείμενα. Οι νέοι γονείς δεν πρέπει να αγχώνονται για αυτά.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές οικονομίας για να δείτε ότι όχι μόνο γίνεται, αλλά είναι και πολύ πολύ απλό…

Εξοικονομήστε… θηλάζοντας!

Ενημερωθείτε παρακολουθώντας κάποιο από τα δωρεάν σεμινάρια θηλασμού που γίνονται σε όλες τις πόλεις, από ειδικούς και διαπιστώστε πως οι μαμάδες είναι σχεδιασμένες γι’αυτό! Δεν είναι δύσκολο! Λίγο κόπο θέλει στην αρχή και υπομονή.  Με τον θηλασμό επιτυγχάνεται σημαντική οικονομία η οποία μπορεί και να αγγίζει ακόμη και τα 200€ /μήνα!!!

Πείτε “ναι” στην ανταλλαγή ρούχων και ειδών βρεφαναπτυξης!

Εδώ μπορείτε να εξασφαλίσετε πολλές εκατοντάδες ευρώ, καθώς τα βρεφικά ρουχαλάκια μένουν πάντα σαν καινούρια!
Μπορείτε να ανταλλάξετε με μια φίλη σας μαμά, ή ακόμη και μέσα από ομάδες μαμάδων στο Facebook ή μέσα από την πόλη που ζείτε.
Τα είδη βρεφανάπτυξης, επίσης, είναι ένα βαρύ κοστολόγιο, ενώ επί της ουσίας χρησιμοποιούνται λίγους μόνο μήνες και μετά πιάνουν απλώς χώρο σε ένα ή και περισσότερα ντουλάπια.

Δεν χρειάζονται πολλά παιχνίδια!

Πολλοί νέοι γονείς που έχουν ερωτηθεί, αν θα γύριζαν πίσω το χρόνο, αυτό το έξοδο σχεδόν θα το μηδένιζαν.  Αποδεδειγμένα τα παιδιά, προτιμούν πολύ περισσότερο να παίζουν με μανταλάκια, κουτάλες, κουταλάκια, τάπερ και λεκάνες, παρά με τα σούπερ ντούπερ ειδικά αναπτυξιολογικά παιχνίδια του εμπορίου. Προσοχή, δεν λέμε ότι δεν είναι ευεργετικά… Αλλά όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα φτάσουν ποτέ την αίγλη της κατσαρόλας και της ξύλινης κουτάλας!

Ας είμαστε πιο συγκρατημένες κατά την αγορά κούνιας και καροτσιού!

Σίγουρα ένα φαντεζί καρότσι που μπορείς να το κυκλοφορείς με το μικρό σου δαχτυλάκι και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού είναι το όνειρο κάθε μαμάς. Απλά ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και με μία «μεταχειρισμένη» επιλογή!

Σχεδόν πάντοτε υπάρχει κάποιος γνωστός ή γνωστός γνωστού με ένα καρότσι παρατημένο στην αποθήκη. Με ένα καλό service μπορεί να ικανοποιήσει με ευκολία τις βασικές απαιτήσεις κάθε οικογένειας.

Επίσης, για τους πρώτους μήνες ένα σλινκ είναι η καλύτερη λύση για το μωράκι σας. Θα σας μυρίζει και θα νιώθει ότι είναι στην αγκαλιά σας, γεγονός πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεση του μωρού σας κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα πρώτα του έπιπλα. Μια απλή κούνια και μια ακόμη πιο απλή αλλαξιέρα, είναι αρκετά για τον πρώτο χρόνο ζωής του μικρού σας θησαυρού.

Πάνες και βρεφικά καλλυντικά

Εδώ δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποφύγετε πολλά. Τι πρέπει να κάνετε; Να επωφεληθείτε των προσφορών και των ευκαιριών που προσφέρει η αγορά.

Οι online παραγγελίες πάνας, μωρομάντηλων και όλων των βρεφικών καλλυντικών αποτελούν την νέα τάση μα και μια καλή λύση οι νέοι γονείς να επωφελούνται προσφορών και υπηρεσιών.

Μη διστάσετε να αναζητήσετε προσφορές και να συγκρίνετε τιμές. Όταν μάλιστα τα μεταφορικά είναι δωρεάν, όπως για παράδειγμα στην Agnotis, μπορεί να επωφεληθείτε συνολικής έκπτωσης έως και 40%!

Νέοι γονείς μόνο θετικές εκπλήξεις θα πάρετε σαν αποτέλεσμα!

Ένα μωρό, είναι η τελειότερη μορφή ζωής. Είναι μαγεία το να μεγαλώνει κανείς ένα χαρούμενο μωρό. Χαρούμενο δεν θα το κάνουν τα αμέτρητα παιχνίδια, ούτε και μια ντουλάπα με ρούχα, παπούτσια και ακριβά έπιπλα…

Χαρούμενο κάνουν ένα παιδί, δύο χαρούμενοι και αγαπημένοι γονείς!